BU Sorunu Cozene HLL oLsn Kımse Cozemedı ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~JOYFUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

~JOYFUL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~JOYFUL
FoRmaT aT düzeLir :D yada BıLqısayaRı kıR Baska bılqısayar aldır :D

Whitewall hack açmıssın galiba . veya o özellikli başka bir models veya cfg . emin değilim

Walla Hıc Hack ile uqrasmadım :(( Cs sıldım Tekrar yukledım hıc bı ozellık yapmadım .Yanls oPen gL den Software aLınca duzelıyor Bu olay Ekran kartıyla ılqılıdır dedım ekran kartını sıldım yukledım ..

Yardım edecek warmı ..

Bu Sorun CozulmıyJek qaLb..

Flood Yapma.Uyarı

yeni ekran kartı al :D

Ekran kartında problem olabilir.Config i sil baştan dene.Olmazsa kasayı at çöpe gitsin :D

qardesm pc aLaLı 1 sene bile olmadı ya :D kasam cok ıı eskıden boyle bı sorun yoktu .. SoftWare yAPınca duzelıo CD flan da bozuk dııll ;)

O zaman ekran kartı drive yanlış yukuluyo olabılırsın !

Alakası y0k .. Kac kere Format ATtım Hıc Bırınde boyLe Bısı qorMedm Arkadasdada aynı Sorun waRdı Models sıldı Duzeldı Bn CS sıldım gıne oLmadı .. Cs Tamamen Sıleceqım ozMn oLcak ınş.. Y0rumlarınız ıcın qonuLden tskler .. ;)

kardeş başlat-çalıştır-regedit yaz enter tıkla ordan launcher height filan var onu 1024 yap sonra launcher weight olanı da 768 yap sonra bu işlemi ordaki dosyaların hangilerinde varsa height veya weight onalrı da ayenn bu şekil yap olur

Bilmiyorum ya :S Pc'yi Çöpe at :) yeni al :D

Valla bence böyle daha güzel adam görünce hiç gözünden kaçmaz, ama illa cevap istiyorsan bence yüklediğin cdde bi bozukluk olabilir internetten bi yerden yüklemeyi dene.

cFg kuLLanıyosan kesin onLa aLakaLıdır....

kardeş başlat-çalıştır-regedit yaz enter tıkla ordan launcher height filan var onu 1024 yap sonra launcher weight olanı da 768 yap sonra bu işlemi ordaki dosyaların hangilerinde varsa height veya weight onalrı da ayenn bu şekil yap olur
kardesm tam olarak acıklarmsn hky local strke flan war bussuru flan war ekle ordan konusalm okn_krml@hotmail.com

Koca Forumda Cozemeıdk Arkadas Sorunu :S

wad dosyaları bozulmuştur.

Geri