BU Sorunu Cozene HLL oLsn Kımse Cozemedı ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~JOYFUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşim nb ailesine yenı katildim. bu sorunun nedeni su csde ekran karti direck3d kullandigin icin. ve kullandigin cfg den yada configden dolayi oluyor yada orginal ayarlar sebebınden dolayi bunun cozumu su opengl yap ekran ayarını sonra cstrıke gir nekadar cfg ne kadar config varsa sil gır oyuna dene olucaktir 100%100
BoyLe demissinde osman kardeşim saten opengldi drect 3d diildi pc format attim driver güncelledim olmadi :'(

Format atarsan sorun %100 düzelir :)

+ Sadece Csde oLmuyoR :S Knight Onlinede Boyle :S

Fandada sorun yok DönüyoR

pc ne eksik dosyalar yüklenmiiş

[quote="~`Dynac|]yeni ekran kartı al :D [/QUOTE]

EN MANTIKLISI..xD

d3d yapıcan gecior:D

hayla olmadı hep ayni yardim

çok ilginç valla .d

sorun %100 ekran kartından !! open gl ayarlarında sorun war ;) cunku knıght onlıne'da open ql de calısıyor !

onu bizde biliyoruz :) nasıl yapacağım onu xS

ekran kartının marka model hiç bısey yazmamıssın nasıl yardmcı olalım . muneccim ya..... yemişiz ? :D

Sorun gayet basit knightta 2 tane açınca böyle oluyodu bence ekran kartı yetersizliğinden ekran kartını ve ramini arttır bir daha sorun çıkarsa yüzüme tükürürsün :D

Pcmin özellikleri AMD athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 2.01 GHz, 2,00 GB RAM
EKRAN KARTİ
ATI Radeon X1550
Yonga türü ATI display adapter (0x7142)
DAC türü Internal DAC (400MH<)
BELLEK BOYUTU 512 MB

srn ekran kartıdadır yükselt yada aldıgın yere ***r .d

ekran kartında sorun yada csyi internetten yuklemıssın cd al ykle sorun qene duzelmesse ekran kartını degiştir nvidia al :D

:D Alakasi yokkk .d Cozun hadi sunu :D

hehe aylardır bunLa mı uğraşıyon daa :D

:D:D la git 1 lirana ky cs cd si al sorunu kökten çöz kasma kendini 1 lira verirsen fakir olmassın korkma ..

752 kişi bakmiş ve çözülmemiş ilginç :)

Geri