BU Sorunu Cozene HLL oLsn Kımse Cozemedı ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~JOYFUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1-) Açtığın CFG'den kaynaklabilir
2-) Ekran kartının grafik ayarlarından kaynaklanabilir
3-) Ekran kartındaki half-life.exe ayarlarında dikey senk dikey çözünürlük açık olabilir.

Başlıca nedenleri bunlar saysam bi 10 tane daha çıkar rahat sorunlar bundan olabilir.

Msn adresi vermek yasaktır.

:S Yardım pLease.. Format ATTım qıne duzelmedı ARkadaS :S

Konuyu Sabit Yaparmsınz ??

Valla bence böyle daha güzel adam görünce hiç gözünden kaçmaz, ama illa cevap istiyorsan bence yüklediğin cdde bi bozukluk olabilir internetten bi yerden yüklemeyi dene.
Saten İnternetten yukledım 3 kere sıldım :((

kardeşim bak ben bugun ekran kartına overclock yaptım :D valla ekran kartı öyle bir costu ki HD gösterio valla :D sende yap tavsiye ederm bilmiyorsan google da arat cıkar cok işine yarar

:D one La :d Overlak KenaRı Halı kenarı Paspas kenarı Dıe BaqırıoLrdı :DD:D :))SaoL karDesm Denıyeceqım ..

Bencede açtığın CFG'den kaynaklanabilir ;)

Dipnot : Overlock ekran kartınıda yakabilir ;)

kardesım tAmam Kaynaklasın dıyımde PC FOrmat attım ya O CFG hayLa Durcakmı :S hayLa oLmadı :S

beyLer Yardım pLease.. 2 qundur CS oynuyamıyOrum ADminLer Co adminler S.moderator Moderatorler D.Moderatorler Yardmm yaa:S

KOnuyu Sabıt Yapın PLease..

Valla Format Atmayı denedinmi ?

Kardeş cok FLood Atıyorsun uzakLastırm aLabilirsin dikkat Et ..!

Format da attimm ..

Arkadaşim nb ailesine yenı katildim. bu sorunun nedeni su csde ekran karti direck3d kullandigin icin. ve kullandigin cfg den yada configden dolayi oluyor yada orginal ayarlar sebebınden dolayi bunun cozumu su opengl yap ekran ayarını sonra cstrıke gir nekadar cfg ne kadar config varsa sil gır oyuna dene olucaktir 100%100

r_wad tab şifresinden kaynaklanan bir olay kardeşim benm pc'mdede olmuştu

cfg'n veya configinde r_wad tab şifresi war o yüzden başka cfg kullan Tavsiye Ederim .

kardesım . console gır gl_mo[tab]0 yaz olmassa bilmiyorum artık

Geri