Başlık:Bi CFG yaptım Awp'yle Kafaya Sıkınca %100Hs Gidiyo Okadar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi kafaya sıkınca nasıl hs gidiyor ya OMG !

Ya harbi koptum öl bit :DD

ustundekı adam 25 wrmus bu 44 :D asdjfg qwe :D k0ptum boLe seyLer payLasta qüLek biraz :D

hahaha paintden yapmış :D :D :D :D :D :

Başlık:Bi CFG yaptım Awp'yle Kafaya Sıkınca %100Hs Gidiyo Okadar. ::D:D:D:d Arkadaşim Şakamisin Zaten KAfaya Sıkınca Hs Gider :) Ayrica Yaptigin SS de FAke SS biraz Daha gerçekçi bişeyler yapsaydin .. Paylaşim için Teşekkürler :)

Katılıyorum sana :D Ben daha kafayı yiyipde yogun bakıma Kaldırılan bi player görmedim direk H$ yani :D

O ss Tock Rock mu nyse ondn kaynaklanıomus allhtan Rocken Rock flan deil yoksa : D 200-0 Flan olur sonuncu görünürdü Power Pointte Saygın olsun daha qüzel yap bidakine ...

Allahım Yarabbim sen aklımıza mukayyet ol :D

İndirmeyen pişman bence :D:D

TeşekkürLer ``

-Maestro``. Nickli Üyeden Alıntı
Başlık:Bi CFG yaptım Awp'yle Kafaya Sıkınca %100Hs Gidiyo Okadar. ::d Arkadaşim Şakamisin Zaten KAfaya Sıkınca Hs Gider Ayrica Yaptigin SS de FAke SS biraz Daha gerçekçi bişeyler yapsaydin .. Paylaşim için Teşekkürler
nasıl anladın fake olduğunu :S her şey eksiksizdi :S tüh bilen biri çıktı gördünüz mü.

yav kardeŞ :D Biraz Az ATsaydın :D Abartı Xd ve komik :P

aferim sana abim

iananırmısn arklar durmunu actım admın kafaya tututum ada afk sıkstım sıkıs o sıkıs patladı gıddı adama head shot
:D:D:DD::F

Tşk Paylaştığın için

Teşekkürler.

SaKamısın ogLum sen painTden yapmıs Fraq geLmıs hahahahahah deşrksdfrghkljgoyuırhkjflıdgyıtuhkjlhfgkjdltghgkfjlhk

ahahakljdsfklajsdklfas koptm :D

Fragın 44-0 Gösteriyor İkinci Sırada Yer Alıyorsun Nasıl Oluyor O İş . :) Paint'ten uğraşıyorsundur böyle bir işle. :) Teşekkürler yinede.

Geri