Başlık:Bi CFG yaptım Awp'yle Kafaya Sıkınca %100Hs Gidiyo Okadar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SAdasdasd qweqwe koptm La .Eziğe bak.bide paint photoshop vb. programla fragı deiştirmiş lamer.

Kafaya atarsan Zaten hs Gider xS

Ne Ml insanlar Var ?

böyle salak salak yorum atanlara sövesim var bu dalga amacıyla açıldı sizin gibi embesillerin kafası basmıyor tabi.

burda küfürlü yorum atanların hepsi 1seneLik Cs oyuncuları Bi Bok Bilmeden Yorum Atmayın Espri Anlayın azcık Ayık Olun ;)

Adamsın Cukka :D botlarla ugraşma sen beya. .D

gerçekten denedım gordum cfg mükemmel awp ıle kendı basemden sıkıyorum T basedekı adama headshout gıdıyor emeğine sağlık :):)

hahahah ciddi sananlar war la asıl onlar gülüyom qweqwe :D:D:D

SS super ya :D:D ustundekı adam 25 adam vurmus :D:D ama bu 44 :D galıba 2 adamı tek sayıyo :D

eline saglık guzel cfg basarılarının dev***** dılerım

OFF Komedi ya Cok canlı konu olmus kilitlenmesin :D

SS super ya :D:D ustundekı adam 25 adam vurmus :D:D ama bu 44 :D galıba 2 adamı tek sayıyo :D
okusana oglum mütavazilik özelligi var 100kişi vırsan 4-5 oluyon göze batmamak için :D:D tock fockdan kaynaklı adasdad :D

ty emegıne sagLık

qweqweqwe Bu ne La :D Ters Orantılı Cfg qwe Dünyada İlk :D

Başlık:Bi CFG yaptım Awp'yle Kafaya Sıkınca %100Hs Gidiyo Okadar. ::D:D:D:d Arkadaşim Şakamisin Zaten KAfaya Sıkınca Hs Gider :) Ayrica Yaptigin SS de FAke SS biraz Daha gerçekçi bişeyler yapsaydin .. Paylaşim için Teşekkürler :)

Adam Zeki Beyler.

2 günde aldığı Hit e bak konunun laa :D

qeqeqeqee la fragı normal gösterseydin yha qweqwe

Allahım sen insanların aklını alma :D

Cfg yi bi actım de_dust2 deki b tünelden taa de_infernodaki evdeki adama hs attim inanırmısınız :D Tabi adam şaşkın beni arıyo Ben aslında d2den onu vurdugumu bilmiyo :Dqwe qe:EQWe

Z1rT* ;)

SALLA :D düzelt olm şıu özellikleri :D

TİME OVERI GEÇTİN LA

Geri