Başlık:Bi CFG yaptım Awp'yle Kafaya Sıkınca %100Hs Gidiyo Okadar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şakamısın birader 1.ci adamın 25 kill i var senin 44 var nasil sen 2.ci oluyorsun zaten iğrenç bir photoshop olmus :) Bida yapma bence :)

- ραуℓαşıм ι¢ιη тєşєккüяℓєя.`

kafaya sıkınca saten hs gidio kardeşim :D paylaşım içnde saol

adamın cfg duydunuzmu kafaya sıkınca %100 hs gıdıyomus cok ılgınc :D

Başlık:Bi CFG yaptım Awp'yle Kafaya Sıkınca %100Hs Gidiyo Okadar. ::D:D:D:d Arkadaşim Şakamisin Zaten KAfaya Sıkınca Hs Gider :) Ayrica Yaptigin SS de FAke SS biraz Daha gerçekçi bişeyler yapsaydin .. Paylaşim için Teşekkürler :)
Aynştayn <3

KopTumm : ) qwe.xD

Abi türkiyede ne çok özürlü ergen var ya . B*kunu cıkardınız esprinin mal veletler

Paint kıng :) T'lerde 1inci adam 25 kısı wurmus bu adam 44 kişi vurmus 2. sırada ahahah :) koptum ya

Awp ile kafaya sıkınca HS gidiyorsa kullanmak lazım :) komedı amaclımı actın konuyu :)

Konu sabit pls :)

awp kafaya sıkınca %100 hs demişsin :D olm hangi silahla kafaya sıkarsan sık %100 hs xD

Ters Orantı hee :D skora yansımış yani, 25 adm vuran ikinci, 44 adm vuran birinci, :D:D hLL oLsun vLLa, ii makara yapmışın, miLLet ibret aLsın biraz, cFq payLaştıkLarında % oranLarını utanıp düşürürLer beLki :D:D tekrar tebrikLer :D

~teŞekkÜrler~

awple kafaya sıkarsan saten hs yer :D

paintten deqsmiş fraklar kA Z1rT* dan beklerm boyle bı frak ama qercek deql ustekı adam 25 adam wurmus farkndaysanız mılletı kandırmayın emeqınıze yazk !

bu ne la 44 adam wurmus 2. adam 25 adam vurmus 1. :D:D

Yaktın bizi Onur :D

güncel beylerr :D

hahhaha adam kink :D

Adam K|RAL YHAF :) Cok Mütevazi Bir Firag Olmuş asdfghjklşi :)

​saolun 1bneler

Geri