Aradığınız NickLer Burda Galiba :)

1
EXE RANK

~ nokafejn

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ nokafejn
[size=small][size=small][size=small]ictiqim Siqara qibiydin Yalnız Bir Fark Vardı SiqaRayı BitiRen Bendim Benide Sen[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] iCimde KahkahaLardan Bir Suret Dısımda Kan AgLayan Kücük Bir weLeT[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Ne KuruLaCak Bir HayaL Bıraktın Nede Yasanacak Bir HayaT[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Aynı Sarkıyı Sarıp Sarıp DinLemek qiBi HayaTım[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]ZorduR 18 Yasında OLmek Daha Zoruda Sevdiqini ArkadaSın KoLunda Görmek[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] TanRıya Sozum Yoq KuLLaRı YawSaK[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Korkup Kactı DemesinLeR Diye YasıyoRum[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]AyrıLdık Artık YarınSız qünLeRimin SabaHı oLucakSın[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]YaTakda BırakTıkLaRımızLa DeqiL Elini TutamadıkLaRımızda Aradık Askı[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Ses Etmesemde ÖFkem SakLı Son BakıSımda BiR ToKaT Atıp Gitmek Vardı Ama Oda Deymezmis Sana[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]ben sana yar dedim eLLEre Yar OLdun Ben sana taparken sen ELLere kuL oLdun[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]ay deiL mevsim DeyiL bi Ömür Gecti Sensiz Keske böLe sevmeseydim agLıyorum caresiz[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]UmuduM yok GeLEcegiMDen Ama PişmAn DeiLim GecmiŞimDen[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Ne unuTacaK kadaR nefRet eTTim nede hatıRLıycak kadaR çoK sevdim[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Sana iki çift sóz etmeden qiden o serefsiz seni ÖLESIYE değil ÖYLESINE sevmis[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]OnLy God Can Judge Me [ ''Beni Sadece Allah Yargılar'' ][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]qeceLerin ßir PezevenK oLup Beni yaLnızLıqa satMasıNa yaLnızLıqın iSe ßir FahiŞe oLuP her qeCe BenımLe YatmaSına aLşıTım[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Yasamak Bu ise Ben Yokum Arkadas[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] hatırlarmısn küçükken sen trenin camından yüzünü bense g..ümü çıkartırdım.görenler bizi ikiz zannederdi[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Geri