1-2-3-4 ~BaLyoZZZZZZZZZZ* Kapak ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mavez19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan amq balyozu 2 ay gırmıon vs de yenılıon 3 hafta cs oynuyon el vermiıon ayıkan ayıkıo ?

İlk başta gL diyebilirim sana . akli başında bir insan bariz bu kadar belli etmez ki ALLAH'm yukarda ewimizin şebekesinde sıkıntı war dediler netim yok yani bunu bütün clanımdaki arkadaşlarim biliyor . Neti daha bugun öglen saatlerinde babam yaptırmış herkeste biliyor ts veya hiç bir şekilde online değilim . ulan Sitedeki cfg'yi yüzlerce kişi indirmiş oyuna giren herkes wiLy valve olaran sw'ye bağlanıyor qidip o adamdan vs mi istedin :D ki abimin dügünü war ben daha şimdi dügünden geldim Dün gecede Dont sk clanının ts'sindeydim sabahin 6sina kadar onlarin ts'sinde maç attım . benim ne zaman boş vaktim olduda senle vs attım . Ulan Açıkca Söylüyorum Nerdeysen Çık gel Burda herkes şahit olsun Senle VS atayım o kdar diyorum ben 1.6 oynuyorum ama senin için burayada yorum attım bu kadar aciz bir insan olma kardeş çık gel vs atalim MSN'de online'm TS'deyim Gel Realim Burdayim .!. Ben Ezildiysem bile gelir GL'mi atarim Unutma.

La ne guzel sevınıodu sımdı valveyı yendım dıe hevesını kursagında brktn yazık :(:(:(

Başka kime yenilmişti balyoz onun da fakesini yener bugünlerde hazır olun :D

Adamsın vaLve.

La ben yendım 5 kere 1o tane ızLeyıcı var. kendı arkadaşLarı bıLe var ızLeyıcıde. 5'ndede fake dedı. ertesı qunu fake ss yapmıs LamaLuma ws baLyoz 20'ye 3 yenmıs :D:D

La 2 wsdede 14-0'dı kactı. Sen hasandan qh'yLe 19 eL almışsın yenmen qerekırdı. demekkı bu adam kraL bak yoLuna baLyozz :D

hasan bi ara 10milyon almaya çalışırken yendi :D

Yazık lan walla hasan 1 o nıck ıle ws atmaz 2 o kadar senden fark yıyecek :D ahkıkoko haa bıdaha yen sımdı gel bıdaha ypaın okadar kısının arasında gorelım bakalım gh ayko.

erdem sen konşma

İlk başta gL diyebilirim sana . akli başında bir insan bariz bu kadar belli etmez ki ALLAH'm yukarda ewimizin şebekesinde sıkıntı war dediler netim yok yani bunu bütün clanımdaki arkadaşlarim biliyor . Neti daha bugun öglen saatlerinde babam yaptırmış herkeste biliyor ts veya hiç bir şekilde online değilim . ulan Sitedeki cfg'yi yüzlerce kişi indirmiş oyuna giren herkes wiLy valve olaran sw'ye bağlanıyor qidip o adamdan vs mi istedin :D ki abimin dügünü war ben daha şimdi dügünden geldim Dün gecede Dont sk clanının ts'sindeydim sabahin 6sina kadar onlarin ts'sinde maç attım . benim ne zaman boş vaktim olduda senle vs attım . Ulan Açıkca Söylüyorum Nerdeysen Çık gel Burda herkes şahit olsun Senle VS atayım o kdar diyorum ben 1.6 oynuyorum ama senin için burayada yorum attım bu kadar aciz bir insan olma kardeş çık gel vs atalim MSN'de online'm TS'deyim Gel Realim Burdayim .!. Ben Ezildiysem bile gelir GL'mi atarim Unutma.

Hasanım takmaya değer mi kendi çapında eğlensin.

doqı wururum aqzına :D

[quote="` LaT.# ` t|]Hasanım takmaya değer mi kendi çapında eğlensin.[/QUOTE]

doğru diyorsun umutum ama yaptıgı bir numara ayiptir .

Kocum bizim bırseyden haberımız yok yıne tsde dedıler valve ve ıstıyor attım cıktım . Vs yı alan ben degılım 1 k1nofta beladan istemissin o dedi sw gir . ben çalısıyorum 7/24 pos kasamam burda aksam gelırsın konusuruz uyelıgım ban yedı konu sılınırse sevınırım

Kocum bizim bırseyden haberımız yok yıne tsde dedıler valve ve ıstıyor attım cıktım . Vs yı alan ben degılım 1 k1nofta beladan istemissin o dedi sw gir . ben çalısıyorum 7/24 pos kasamam burda aksam gelırsın konusuruz uyelıgım ban yedı konu sılınırse sevınırım

Hooooooooop yardır olum balyoz tak geri viteseeee :F:F

hArry* :D

Fake oLduqu beLLi; qL.!.

Valve her zaman akar bu fake. Kankam valveye ql

Dicek Laf yk .

Konu yoruma kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri