Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk başta gL diyebilirim sana . akli başında bir insan bariz bu kadar belli etmez ki ALLAH'm yukarda ewimizin şebekesinde sıkıntı war dediler netim yok yani bunu bütün clanımdaki arkadaşlarim biliyor . Neti daha bugun öglen saatlerinde babam yaptırmış herkeste biliyor ts veya hiç bir şekilde online değilim . ulan Sitedeki cfg'yi yüzlerce kişi indirmiş oyuna giren herkes wiLy valve olaran sw'ye bağlanıyor qidip o adamdan vs mi istedin ki abimin dügünü war ben daha şimdi dügünden geldim Dün gecede Dont sk clanının ts'sindeydim sabahin 6sina kadar onlarin ts'sinde maç attım . benim ne zaman boş vaktim olduda senle vs attım . Ulan Açıkca Söylüyorum Nerdeysen Çık gel Burda herkes şahit olsun Senle VS atayım o kdar diyorum ben 1.6 oynuyorum ama senin için burayada yorum attım bu kadar aciz bir insan olma kardeş çık gel vs atalim MSN'de online'm TS'deyim Gel Realim Burdayim .!. Ben Ezildiysem bile gelir GL'mi atarim Unutma.