1-2-3-4 ~BaLyoZZZZZZZZZZ* Kapak ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mavez19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasanın evinde neti yokken burda ws atıyo yazık günah ya.

Hasanın evinde neti yokken burda ws atıyo yazık günah ya.

İlk olarak sana hak veriyorum kardeşim.Sanchez.

Diğer birşey'de hasan 1.6 kasıyor ve 1.5 bıraktı .

Balyoz u vs de yenipte böyle hezimete uğramaz fake dir bu

Fake değilsede ispatla Balyoz ???

Adamın evinde net yok ve akşama kadar çalışıyor.
Gereksiz konu açmayn :@

olum hasan balyoz kadar kişiliksiz birisi değil ki hasan yenilse çıkar tebrk eder ama balyoz yenilse ertesi gün yenenin moviesi çıkar:lol::lol::lol:

1 2 3 4 bbaallyyoozz .d wqeqewq

f e y k t İ r . !

1 2 3 4 balyoz

:D biLdıgım ws Ler ice da atıLıo ama nıe se ak-coLt ta atılmıs ayrıca iLk ws de vaLve.!. ıkıncı ws de VALVEEEE nıe acaba :)

adam caLısıoms goRdugnz gıbı :) BaLyoZ * Kıngsn ortaam yenıLmessn sen :D <Feyk kısıleere tabi>

susn balyoz ezmıs

Adam ılk vs de 20 ye 19 alyo bu vs de bu kadar el verecek dgl bunu balyozda cok ıyı blyo ama kndını kandryo :D 1234 VALVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

neykkkkkkkkkkk feyk ulan feyk sahte yani sadfaşlksdfas :D

2 ay kasamayan birimi peh şakamısın 1.6 da mac atıyorduk ezglerle sxe kapatıp yardırıyordu

Lan insan fakeyle oynar da bu kadar mı belli eder bari 2-3 farklı yenseydin de belki yerdik :)

tagıda yanlış yazmış wiLy değil vFc olcaktı :D

hah real deil kop ya

La fake cıkartmış :D:D:D ahahahhahaha :D:D:Dd baktı yenemedı ezme :D taq'da wıLy :DDDDDDDDDDDd

HER ZAMAN ;
1 2 3 4 VALVEEEEEEEE ^^

yarın bende hasanı bi 20-0 yıkayım xD , ya abi bari tagı düzgün al ya =D bide record atayım diyor allahım oturup ağlıyacam şimdi :w00t:

İlk başta gL diyebilirim sana . akli başında bir insan bariz bu kadar belli etmez ki ALLAH'm yukarda ewimizin şebekesinde sıkıntı war dediler netim yok yani bunu bütün clanımdaki arkadaşlarim biliyor . Neti daha bugun öglen saatlerinde babam yaptırmış herkeste biliyor ts veya hiç bir şekilde online değilim . ulan Sitedeki cfg'yi yüzlerce kişi indirmiş oyuna giren herkes wiLy valve olaran sw'ye bağlanıyor qidip o adamdan vs mi istedin :D ki abimin dügünü war ben daha şimdi dügünden geldim Dün gecede Dont sk clanının ts'sindeydim sabahin 6sina kadar onlarin ts'sinde maç attım . benim ne zaman boş vaktim olduda senle vs attım . Ulan Açıkca Söylüyorum Nerdeysen Çık gel Burda herkes şahit olsun Senle VS atayım o kdar diyorum ben 1.6 oynuyorum ama senin için burayada yorum attım bu kadar aciz bir insan olma kardeş çık gel vs atalim MSN'de online'm TS'deyim Gel Realim Burdayim .!. Ben Ezildiysem bile gelir GL'mi atarim Unutma.

La saLLa bebeyı hasan :D qeLen qecen kayıyor fake yapıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri