Güzel Sözler "Part 6"

İyilik yap hatırlanmaz! Yanlış yap unutulmaz! Sen kimsenin \'yapamaz\' dediğini yap, çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz.

seni sevdiğim kadar derlerime çalışsaydım profosör olurdum len D: salih bakır

seni seviyorum bende seni elimi al kalbine koy bak seni istiyor

ßana ßagırma !! ßağırırsam nolur !! ? sesin kısılır kıyamam <3 (S£d£f NuR)

BÜyÜk bİr amaÇ uĞruna Ölmek her zaman yaŞamaktir

Bİr gÜn bana soracaksin hayatimi yoksa benİmİ daha Çok sevİyorsun dİye hayati dİyecegİm kÜsÜp gİdeceksİn oysa bİlmeyeceksİn kİ benİm hayatim sensİnnnn

3 KurusLuk aDama 5 KurusLuk Değer Verirsen KaLan 2 Kurusla seni satın aLMaya KaLKaR..

hayatın anlamına anlam veremedim, çünkü anlamsız hayatın anlamına anlam vermek, ANLAMSIZLIKTIR... \"AbDuLlAh\"

artist değilim ama muhteşem olmak kanımda var.....trabzonlu uğur şahin...

Seni günde bi kere düşünüyorum o da 24 saatimi alıyorr:):):) AYDIN YAVUZ (VAN)

korkma sadece toprağa gideceksin sonra toprak olacaksın sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin oradan özüne ulaşacaksın çiçeğin özerine bi arı konacak belki belki o arı ben olacam !!!!!!!!!

umRunda değiLsem umrumda oLamassın..

UnUtMaKi BeYaZ gÜlÜn GöLgEsİ bİlE sİyAhTıR......>>duygu seni seviyorum<>TALI CADI

Dalma yine ey platonik seven insan niyeti belirsiz sevdalara.. Umutsuzca düşünmek degil taparcasına sevilmek senin hakkın! Çünkü sen sevilmeye layık en güzel insansın.. HÜLYA KURT

hayat bıze gore tesbıh mısalı bazen cekeriz bazen sallarız

GüZeLe BaKaN çOk OlUr, NaZıNı ÇeKeN aZ oLuR...

bugün için yaşa yarın için hayal kur dünden öğren<3<3<3 SENİ SEVİYORUM <3

Küçük MahaLLeLerin Issız Köşe BaşLarında , Adı \'Serseri\' Diye AnıLan \'Efendi\' ÇocukLarız Hepimiz ; Bırakın Sevmesin Kimse Bizi , \'ALçak\' OLana \'Büyük\' GeLir Bu VefaLı KaLbimiz ! AhmetCaNnYamanoL

her çiçek koklanmaz çünkü elbet birinde arı vardır

git rüzgar onu sevdiğimi söyle uğrunda öleceğimi söyle ona nefes gibi muhtaç olduğumu söyle ... ama şunu unutma eğer bensiz mutluysa sus ve geri dön ...

Geri