Güzel Sözler "Part 6"

3 kurusLuk adAma 5KurusLuk deqer verirsen doner o 2kurusLa seni satar

\' Yasimizin Yetmedigi Yerde Yasantimiz Yeter .. !

aSlınDA aSk 3 DEgİL 5 hARfeTİr (ALLAH)

Kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı\'dır piştikden sonra mutluluk veririr :) Kadınlar bebek gibidir; Önce konuşmasını istersiniz, sonra susmasını :) hahah Kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız :) Kadınlar trafik canavarı gibidir; Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur :)

gecenin en karanlik halinden sonra safak gelir

Insanlar cabuk yükselenlere deger verirler,halbuki hicbir sey tozve tüy kadar cabuk yükselemez.

DoĞarken ne İÇİn aĞladimi yaŞarken anladim(kurtuluŞ dİrİkoÇ)

KİMSE PAHALIDAN SATMASIN KENDİNİ BİZ BİLİRİZ HERKEZİN İNDİRİM GÜNLERİNİ...(KasımpaşaLı BuRaK)

Hevesler icin kimsenin duygulari,gururu ile oynanilmasn,bu topragin ustu warsa altida war unutulmasin..!

insanlar umutlarla doqar,hayallerle yaşar,qerçeklerle ölürler !!!

YaRıNı oLmAyAn Yol Da giden Aslında o yolda kaybolmuştur.. O yolda onun sonu olmuş tur... BüLeNt Karaman

biliyorum içim kan ağlayacak fakat biliyorum inadım ağır basacak

Sokakta yürüyor bir deli kanlı esrar çekmiş gözleri kanlı bakışları masum ölümüne sevdalı çünkü o bir SAKARYALI...!!!!!

sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü. ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bileağlayacak

alemin derdi bn olmusum demeqqi zamanında iyi koymusun (kızılcaawlu)

GuRbEtLiK uZaKtIr GeRi DöNüLmEz AlIn YaZıSı KaDeR dİr SıRrıNa ErİlMeZ dErTlİ iNsAn MeRtTiR kOlAy KoLay YeNiLMeZ..(malatyalı mesut alemin kralı):...

‎\' Kirpiklerime tutun ki, gücün yetmediğinde düşceğin yer gözlerim olsun ! ahmethakan esaret\'\'

seni sevdiğimi anlayacaksın ama sevmediğim zaman (şarköyden ismail)

Hayat Buysa Üstü Kalsın Arkadaş :) sadece senn

sen bana nasılsan, bende sana öyleyim

Geri