WWW.NETBİLGİNİ.COM EN SAGLAM CFG Jr10.CFG - SSELCUKK <fondIp> CROSS KAYIYO SS Li

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

- SSELCUKK <fondIp>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- SSELCUKK <fondIp>
Merhaba ArkadasLar Jr serisinin 10. CFG si iLe karsınızdayım bu gune kadar 9 Tane CFG payLastım daha Kötü Yorum Gelmedi www.Netbilgini.com

Un En SagLam CFG si Cross Kayıyo. SS li

özeLLikLer

(AkLına Ne Geliyosa Var Bu CFG de.)

En iyi Yanıda coLt ve ak47 kimsenin Bilmedigi kodLar Kullanılmıstır

Jr10.CFG

4MATIC ~ - SSELCUKK <fondIp>
yapım

~ CROSS SS Ler Ve CFG Link i ~

:sleep::sleep:

.UNUTMA İŞ BİLEKTE BİTER.

CFG Link Jr10.cfg ... at uploaded.to - Free ..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
CFG Link Jr10.cfg ... at uploaded.to - Free ..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

ve CROSS ss Ler

CROSS Yfrog Image : yfrog.com/mx37141536p

CROSS Yfrog Image : yfrog.com/mx37141536p

Tesekkur Etmeyi Unutma Daha Nice CFG ler Gelicek ;)

Tesekkur Etmeyi Unutma Daha Nice CFG ler Gelicek ;)
4MATIC ~ - SSELCUKK <fondIp>

. cLan aLımLarı Baslamıstır .

TesekkürLer knka :D D Nese hadi rush :D :D

önemsiz kardesm ;)

paylasım ıcın tesekkürLeR.

Botlarla oynarken SS çekmiş sonra oraları siyah renkle sansür yapmaya çalışmış allahım yarabbim bir gram beyin çalışmıyor mu sende !

Bilader bak bu işin acemisisin daha sXe'yi şu ana kadar hiçbir CFG geçemedi. Cross kaydıramadı ve bu imkansız bizzat denemesini sXe 10'da yaptım. sXe Disabler'ı aktif hale getirdim. Cross kaydıran 20 KB'lik bir CFG buldum ve denedim kaymadı hiçbir adama. Server'da kaymaz Cross bunu beynine sok. sXe'yi Hack'lesen bile kaymaz. Kandırma milleti boşu boşuna. Kayacak olsa bu kadar uzun süre durmazdı bu işi ilk ben yapardım anlatabiliyormuyum ?

Ancak botlarla oynarken kayar Cross onuda herkez bilir. Decal Vorm ayarını yaptığın zaman silahında kayar AWP Crosunda. Tamam mı koçum benim, bu iş bu kadar basit değil yani...

Adam biLimseL acıkLamayı yaptı yaa .. :D :H

kendisini akıllı zanneden genç :D

akraba evliliği :D

böLe bi yorumun Gelicegini biLiyodum asLındabu ss bot`Lar la cekiLmis dedin orda koptum saten sxe fake 11.0 var arkadasım bu ss fake sxe ile çekildi sxe 12.0 çıkmasına 1 hafta kala NB de payLasıcam bu arada Senin Yasın kac bana kocum Felan diosun By Burç- X # Hala inanmamakta ısrarcıysan Cfg nin sonuna msn adresimi yazdım ekLersen daha ayrıntıLı anLatırım ;)

[quote="~`Dynac|]akraba evliliği :D[/QUOTE]
Terbiyeni Takın adamım msn adresimi ekle cfg sonunda var ordan atayım sana fake sxe Bilip biLmeden yorum atmayın.

Paylaşım İçin Teşekkürler

önemsiz kardesm.

Fakeyi Kimden BuLdun Onuda Yazsana SeLcuk :H :D

socl qecer mi?

sXe'de Cross kaymaz ! beLki Server No-Sxe dir :D

ÖnemLi degil Depr3s1f*1 kardesm . güle güle kullan

Emir :D SaLdır emir :D

xD :D:D:D [quote="~`Dynac|]akraba evliliği :D[/QUOTE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri