WWW.NETBİLGİNİ.COM EN SAGLAM CFG Jr10.CFG - SSELCUKK <fondIp> CROSS KAYIYO SS Li

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kaç yıldır bildiğini öğretme birader. Sen giderken ben geri geliyordum bu Counter yolunda anladın mı ? Senin yaşın kadar denemesini yaptım her sXe'nin her versiyonunda ve hiçbirinde de kaymadı. Kimsede kaydıramaz. Aimbot değil yani CFG'nin görevi anlatabildim mi ? Fake sXe diye birşey olmaz. sXe Disabler'dır onun ismi sen daha onu doğru düzgün bilmiyorsun gelmişsin burda millete Cross kayıyor diye itam sözleri yapıyorsun !

Ayrıca madem kayıyor neden sansür yaptın o SS'deki resimlere Botlarla çekildide ondan. Milleti işletme burda rezil ederim seni bu foruma bi daha gelecek yüzün olmaz. Yapmışsın yapacağını zaten ne hayır diyorsun. Uğraştırma beni.

Burç Kadar Cs bilen yokdur bilader burça katılıyorum Kim utar seni Yetkili xD

Burç Kadar Cs bilen yokdur bilader burça katılıyorum Kim utar seni Yetkili xD

2 Günlük insanlara anlatamıyorsun işte bunu. 13 yıldır içindeyim ben bu oyunun bu zamana kadar kaysa ben çoktan kaydırırdım. CFG ile Cross'un kaydığı hangi kitapta görülmüşte sen gelip konu açıyorsun. Ufacık çoçuğa söylesen bunu yüzüne tükürür bee ! Biraz atında mantıklı bir şekilde atın şu konuları.

Ne atıcam Arkadasım ya bu konu uzucak gibi sxe 12 cıkmasına 1 hafta kala payLasıcam NB de istersen msn ekLe simdi atayım sana boşa yıLLarını dökmüssün sen Cs ye Bu arada Yasım 21 , 2 ay sonra askere gıdıcem karsında cocuk yok .

Ne atıcam Arkadasım ya bu konu uzucak gibi sxe 12 cıkmasına 1 hafta kala payLasıcam NB de istersen msn ekLe simdi atayım sana boşa yıLLarını dökmüssün sen Cs ye Bu arada Yasım 21 , 2 ay sonra askere gıdıcem karsında cocuk yok .

Sen askere yeni gideceksin daha ben askeri öğrenciyim. Bilmem anlatabildim mi ? Sen var gel askere ondan sonra benle zaman harca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri