-wiL`y // ~ VS Cs Expert`s & KRAL KIMMIS GOR !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolasin Bilader'm

yücel adamsın la sen :D:D

yüceL... qL.. sana geLsın anladın

Hasan en son mac ne oldu bana sadece onu sole ? Yendigimiz de agladiniz mi qh diye agladiniz sonra baktim konu kitlenmis hahahah sonra milleti kandiriyolar eyw eyw diye beyler en sonki mActa kafalarini cikaramiyolardi hilesiniz diye agladilar yani cs experts varkn bunlara züktü anlicaginiz :) hadi hasan icinden gelerek eyw diyosan konuyu kitlemeseydinizde millet az kinq gorseydi bot :)

Hasan en son mac ne oldu bana sadece onu sole ? Yendigimiz de agladiniz mi qh diye agladiniz sonra baktim konu kitlenmis hahahah sonra milleti kandiriyolar eyw eyw diye beyler en sonki mActa kafalarini cikaramiyolardi hilesiniz diye agladilar yani cs experts varkn bunlara züktü anlicaginiz :) hadi hasan icinden gelerek eyw diyosan konuyu kitlemeseydinizde millet az kinq gorseydi bot :)

Kutay Çokmusun Daha 16 yaşındasin Senle Burda Muhattap bile Olamam 1 Kere Siz Ezdiniz Bir Kere Biz ;) Noldu Clan Dagıldı Sizin Oglum Herşey Cs Değildir Realdede Kardeşiz biz ;) biz yaşadıgımız Sürece wiLy yıkıLmaz .

bana bot diyorsun =) daha dün çıktın piyasaya bana geniş geniş konuşma kutay post kasma gereksiz herşey ortada.. vs dediğimde qelmedin günleri hatırlıyorum ben :)

Eywallah ßeyler.

Geri