-wiL`y // ~ VS Cs Expert`s & KRAL KIMMIS GOR !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
qL hasan ramo burak hakan ve ergin :)

Movienin linki bnm bir zat msn'de duruyor. temiz olduqumuda herkes bilio aim diyorsun bi ara yanıma ugra sana bi refleks reçetesi yazıyım :)

fake movie demi haklısın profesyonel aimci seni :) pub'da görürsem kim kime reçete yazıomuş görürüz aslanım hadi kendini daha cok hırpalama buralarda :)

tebRIkler KRdesım

fake movie demi haklısın profesyonel aimci seni :) pub'da görürsem kim kime reçete yazıomuş görürüz aslanım hadi kendini daha cok hırpalama buralarda :)

daha dün türediniz siz piyasaya kime bu atar bu qider ? siz yokken ben wardim , ben siz gibi sabahtan akşama kadar pub kasmiyorum. birakta PRO oLaLim ;) Daha fazla Post kasma tartışma Çıkarma Koçum.

eyw berkay kardesm

Hahahah Bi Daha Atalım YigosAaA xD

attık sonuç ortada :D

Lan Rezillik Diz Boyu :) Hayatlarinda İlk Defa wiLy'i Ezince Sewindiler Kardeş wiLy'i Ezince Elinize birşey Geçmedi :)

Siz böle herqün sewincekseniz Biz Size Herqün yeniLeLim :)

wily ezer abi :)

Sağolun Beyler.

vaLve Sen heralde Cs Expert`s clanını cekemıyorsun :D Adamlara gh movıe yapıyon :D kendıne yapılınca hemen Fake :D zaten hep boyle oluyor ws atıyolar aha ben deıLdım Kardesımı yenersın bunLar bos is aslanım Buyu geL

vaLve Sen heralde Cs Expert`s clanını cekemıyorsun :D Adamlara gh movıe yapıyon :D kendıne yapılınca hemen Fake :D zaten hep boyle oluyor ws atıyolar aha ben deıLdım Kardesımı yenersın bunLar bos is aslanım Buyu geL

yücel senin için gücün benmiyim la :D sadece gülüyorum sana :) yürü git la teneke güldürme adami .d ben kimle vs den kaçmişim :)

yücel hayırdır laan .... ne zaman türedin sen de bizimkilere laf edıorsun ... biraz büyü oynamayı ögren sonra gel.. laf et bizeee

Geri