vaLve.!. Pc Ekipmanlari .. inanmayanlar İçin Dal Bak . ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orası ölede reklam olmasın die ben sölemediydim...LÜTFEN ARKADASLAR TANIMADIGINIZ BİLMEDİGİNİZ KŞİELERE YORUM ATARKEN DİKKATLİ ATIN..BİLİ BİLMEDEN YORUM ATMAYINN KAAN MAON & baLyoZ reklam yapsam burda 2 nizi satın alırım. ayık olun. biri 10tl der biri 50 tl giriş der ahahaha........

LA bi dagda büyümşleri ben hiç anlamıyorm ya :D:D evde otryolar neti kartşryolar googleye güzel sözler kapak yapack sözler yapıp ordan okyp yazıyolar oglm bi dogal olnla :D

Senı heryolda hopladırım takma kafanı vısne deıl bizi yasantıımız sarhos edıo bılader isine gucune bak sen hadı cs kasmana bak sen qo qo yorum yazma bı daha ikileeee...

orası ölede reklam olmasın die ben sölemediydim...LÜTFEN ARKADASLAR TANIMADIGINIZ BİLMEDİGİNİZ KŞİELERE YORUM ATARKEN DİKKATLİ ATIN..BİLİ BİLMEDEN YORUM ATMAYINN KAAN MAON & baLyoZ reklam yapsam burda 2 nizi satın alırım. ayık olun. biri 10tl der biri 50 tl giriş der ahahaha........
yarım birala sarhoş olupta ona buna kepaze olmuşsunuz haberiniz yok . 4 nüz birden foto cektırmıssınız yarım birayla kafanız hoş olmuş . bilmeyene esrar içtim dersiniz gundiler :)

TAm üstüne bastın balyoz.lan aptal beynli bak bi hiç birayla alakalı bişey warm ı bide bira siki çıkaryn
oglm sana sadece ne diyorm biliyo musn . . . Everyone will know his limits ! öğren neymş bu :D

La oLum ısıne bak her hıyarım var dıyene bı avuc tuzla kosuyon la kaybol la olum orda ıcmedık bıle lan kamile bak yaa

TAm üstüne bastın balyoz.lan aptal beynli bak bi hiç birayla alakalı bişey warm ı bide bira siki çıkaryn
oglm sana sadece ne diyorm biliyo musn . . . Everyone will know his limits ! öğren neymş bu :D
bende sana "mıdı gorra bavedennım" diyiyorum aramana gerek yok :D çünkü bulamazsın kekkoooo gundiii :thumbup:

tm gardaş haklısın ama ben ne diorum bilip bilmeden konuşma bak google yaz demirdüzenler erçobanlar yaz bak oraya kim cıkcak kım bunlar. reklam diorsun ya alsana reklam kim oldugumu öğren.. araştır bunlarıı bide düşün ben bunların tek erkek torunuyum... ayıkıon mu bak bunlara iiice ondan sonra gel 50 tl giriş 1000 tl girş de...

tm gardaş haklısın ama ben ne diorum bilip bilmeden konuşma bak google yaz demirdüzenler erçobanlar yaz bak oraya kim cıkcak kım bunlar. reklam diorsun ya alsana reklam kim oldugumu öğren.. araştır bunlarıı bide düşün ben bunların tek erkek torunuyum... ayıkıon mu bak bunlara iiice ondan sonra gel 50 tl giriş 1000 tl girş de...

yani zengin bebesinin onumu söylüyorsun . belli zengin olmandan açlıktan ağız kokun bütün forumda yayılmış durumda . sen kim sosyete kim arkadaş . bira şişelerinin depozitolarınla bira içen gençler bizim bodrumda şişe dolmuş gelin ***ürün ( şişeleri ben atıyorum ) :)

La sen neyin pesindesın soylede verelim bosa yorma kendını laaa :))

La sen neyin pesindesın soylede verelim bosa yorma kendını laaa :))
sizin gibi bebelere dersinizi vermek istedim sanırım verdiğimiz dersler bugunluk yeter .
farkımızı tarzımız 23 plaka olmamız ya kan kustururuz yada tam sustururuz ! rakıyı susuz , aşkı sonsuz yaşarız , karakollar evimiz , kelepçeler kol saatimizdir !
SİZ YERİNİZİ BİLİNKİ BİZDE HADDİMİZİ BİLELİM , TUTARLI MAHALLENİN ATARLI GENÇLERİ Wily gençleri :001_cool:

atarlıyız cs ci king gel ws atakta tamamen agzını acma ag :D

La oLum sen kımsın la bıze ders verecen sacmalamayı kes isine bak zorla kendıne bısey soyletırmeye calısıon oLum yasının adamı ol oLum yasının

wıLy gencler sana bı yaramı actı bu kadar gocunuyon oLum sen ben sana bı ders vermıstım onun davasındasınn sen
dogruu :))

sizin gibi bebelere dersinizi vermek istedim sanırım verdiğimiz dersler bugunluk yeter .
farkımızı tarzımız 23 plaka olmamız ya kan kustururuz yada tam sustururuz ! rakıyı susuz , aşkı sonsuz yaşarız , karakollar evimiz , kelepçeler kol saatimizdir !
SİZ YERİNİZİ BİLİNKİ BİZDE HADDİMİZİ BİLELİM , TUTARLI MAHALLENİN ATARLI GENÇLERİ Wily gençleri :001_cool:

Aykutcum Senle Hiç Bir Sorunum Yok . Daha Şimdi Geldim Pc Başına . Yorumlari Gördüm Ne Gerek Var Bu Tür Yorumlara Pc Ortada qL Deyim Geçebilirdin . Sıkıntı Çıkartmana qerek yok . 50 Tl ye. Bar'a qirioz Diyorsun . Bak Güzel İnsan. Ankaraya Gel Misafirim Ol ewimde Kal ;) Ankarada Hızlı Takılan Arkadaşlarin vs warsa Sor Park Cad. Diye Bir Gün Gideriz Senlede. 50 Tl mi ? 500'den aşşagı Çıkmıyoruz . ;)

Allaha Şükür Parada Sıkıntı Yok .. Ben Burda Reklam Yapcak bi İnsan DeğiLim . Face Eklersin Club Resimlerime Bakarsin ;) Senle Her Koşulda Kapışırım Yaşn 21 miş . Benmde 20 ;) O Yüzden Güzel İnsan Sıkıntı Çıkartmana Gerek Yok !!

Sıra Sana Geldi Kaan . ;) Gördün Herşey Ortada. Sana Hiç Bir Şey Bile Demem . Neden mi ? Gerek Yok :) Forumda Gereksiz Muhabbet Yapcak bi Karakter DeğiLim . Msnde Ana Baci Yapttıqın qünLeride Untumadim . Önce İnsan Ol GoodLuck Demeyi Ögren .

Kardeşim KRALSIN üstüne tanımam adam VALVE! :)

ekran kartı fıyatı nedır acaba soelrsmın we klavye de sprmıs :)

Yakışır kanka kim qeçer önüne...

Adam LM içiyo ya :)

Geri