ßaLyoz abooo kürt müsün? ßizde öleyizdebende sana "mıdı gorra bavedennım" diyiyorum aramana gerek yokçünkü bulamazsın kekkoooo gundiii :thumbup:
Öncellikler Bir Kaç Arkadaş Googleden Resimleri Alip Paylaştıgımı Söylediler Bir Kaç Resim Çekte Görelim Diyen Kardeşlerim İçin Tkrar Paylaşıyorum ..
Bir Önceki Konum : http://www.netbilgini.net/cs-1-5/179040-valve-pc-ekipmanlari-otesi-warmi.html#post668979
Kaan (MaoN) Sana Gelince . Demişsin Ya Sende 10 TL 'lık Klavye Yoksa Ben Adam Değilim Die. Bu Resimlerde Sana Kpak OLsunBi Yandanda Çekiyoruz Hani Ayıktın mı
Telefon Denen BirŞey var demişsin ya. Masada Duran Tellere Bakabilirisin. Elimizdeki Sony 14.2 MP DijitaL Fotoğraf Makinasi
![]()
![]()
Ekran Kartida Gördünüz Gibi Kasada
![]()
Klavyede Ortada :
![]()
Kasa Görüntüsü Dıştan. :
![]()
Biraz Kendi Evimden .
`burAk`fb - vaLve.!. - `qosse|1n`s fAme` - Crepso.~ Bak Hepsi ReaL ve Yanyana !!
![]()
eywallah hacım kart fena qerçekten.512bit ekran kartı iyimiş moruk
+ boş muhabbet yapmayın gerek yok.![]()
yüceL sen post bile atma .dAykut bos koy saLLauqrasmana deymez
![]()
sağolasin kardeşimOHA Diyom Başka Bişe Demiomm![]()
![]()
yenisi yolda kardeşimqL kardeşim daha iyi Kulaklık Almanı Tavsiye Ederım .
sağolasin kardeşim.klavye süper mouse güzel ötekilerini salla..!
teşkkürler kardeşim.Konu eğer daha fazla saparsa kilitleyeceğim.
Boş muhabbet yapmayın.
Konu gerekli bölüme taşınmıştır.
qL kardeş..
Ama varya parçalar mükemmel hele klavye hayran kaldım yemin ederim KISKANDIM lan![]()
![]()
ekran kartı fıyatı nedır acaba soelrsmın we klavye de sprmıs![]()
eywllah fatihim.Yakışır kanka kim qeçer önüne...
yok la o abimindi ekranın arkasinda marlboro wardi .dAdam LM içiyo ya![]()
++++++++ Kesinlikle :thumbdown:
bende sana "mıdı gorra bavedennım" diyiyorum aramana gerek yokçünkü bulamazsın kekkoooo gundiii :thumbup:
:cursing: şu yorumu okuyun cs bırakırsınız zaten başlıyorum
Ulan Balyoz Dengesizi ;(bu yazı kendini king sanan herkese gelsin)
sen kimsin ya ? yok tk moviem var hepinize kapak olsun şudur budur madem o kadar çok kingdin ? niye yoktun netbilgini açıldıgında alayınız fasa fisoydu daha cfg kullanmayı bilmezken gelip başımıza king olup çıktınız.kimseye ghost demiyorum ama bu kinglik nedir babanın diger adı spawnmı döllerden aktarılmış csde king olmak ? biz LeqeNd's ~> Clan da cs de kingofda ezmedigimiz adam kalmamıştı bizi qob`w * clan özellikle kanult0 çok iyi bilir kimlerin bizim clanımıza gelmek için yalvardıgını..
Eski cs kralları şimdi ya askerde ya inaktif yok trojendir trojen kim la ? zamanında ismi yoktu birden geldi balyozla ikisi ayko dg ymiş eski nicki öyle diyorlar king olup çıktılar
BU YAZIYI GEÇTİM mıdı gorra baveddennım demişinya bu söz kürtçe ne oldugunuda çok iyi biliyorum...anl***** forumda paylaşmaya gerek yok senin yaşın 21 miş bırak bu ayakları moruk akıl yaşı önemli 10 yaşındaki velet senden akıllı ulan milletle neden tartışmaya giriyon yok reklamdır yok 50 tl giriş bırak git sen ya ghost ile king olup başımızda ahkam kesmeyin kingliginiz bi yere kadardır ghost movieniz yapıldıgı an bırakın oyunu yok yeni real alayım ezeyim şunları felan yok yazıyı okuyanlara teşekkür eder ve noktayı koyuyorum (.)
w.Lawson`s ~ khAtLOw* -4Dg-
Harbi Adamsin Kardeşim Ne Deyim İyi Çözmüşsün Onu . Gereksiz Yere Geldi Yazıklari Ortada.. Eywallah Teşekür Ederim Yorumun İçin.
Cümlemizden Kardeşim bu cs alemini almış gidiyor yok türüjen king yok balyoz king bunları sallıyacan moruk ya
yarım birala sarhoş olupta ona buna kepaze olmuşsunuz haberiniz yok . 4 nüz birden foto cektırmıssınız yarım birayla kafanız hoş olmuş . bilmeyene esrar içtim dersiniz gundiler![]()