- unRiwaLLed ` Fix4.rc AİM KODLARI M4A1 & AK47 ~ SOCL GEÇER.``

0
EXE RANK

- unRiwaLLed `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- unRiwaLLed `
Hiç uzatmadan özeLLikLere géçiyim ßaşLıktada beLirttiğim gibi Fix4.Rc çıkardımm, Aim kodLu özeLLikLé .& m4a1 & ak47 çok sağLamdır vé géLiştiriLmiştir..

Özéllikler. ~

* Al Eliné Bi Ak47 Al Bi Elde 7 Kişi :D

* Sekme Ayarları Azaltıldı..*

* SOCL GECER.. ~> Ve Özel Rate Ayarları.

* Ak47 & M4A1 << Feci derecede Sağlam >> % vermiyorum (:"

* Karanlık böLgéLér aydınlatıldı..*

* DéagLe & Awp Geliştirildi..*

* Admin Say özeLLikLeri EkLendi..

* Duck Komutları Bloké Olmuştur. ~ Ayarlar / Kontroller ßölümündén haLLedebiLirsiniz.. ;)

Kısacası Deneyin ve görün Fix3. cfg'den cok daha sağLamdır.~

Teşekkür ßutonuna ßasmayı unutmayın ;)

qL & hF. ~

- unRiwaLLed ` ~ Frééé. ,]

Dévamı géLécéktir..

ßuyrun Link ~> fix4.rc ... at uploaded.to - Free F..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

ty kardeşim sağol

Eyw. saoL +repini kaptn snn cfglerini beyeniyorm x)

bırakın bu işleri aynı şifreyı 213212 kere yazarsınız
kb sı buyuk dıe mıllete verrsenız ezıksınız anca cfg denersınız
sorun bıılegınızde By.PunishmenT

o senin qörüşün kardeşim hem bu cfq'nin kb'si büyük deqiL oke cfq'yi indir kß'sine bak ondan sonra yorum yap veya dene ondan sonra yorum yap oke ?

o senin qörüşün kardeşim hem bu cfq'nin kb'si büyük deqiL oke cfq'yi indir kß'sine bak ondan sonra yorum yap veya dene ondan sonra yorum yap oke ? - unRİwaLLed ` ;)

hemde [cFg] ' de alias kodu yok bakmadan yorum atmayın sağol kardeşim [cFg] için

saaol Tuncay senın rc cfg qüzeL ama Kendı Kullandıqımdan Vazqecemıorm herkese onerırırım denemedım ama mutlaka quzeLdir

hemde [cFg] ' de alias kodu yok bakmadan yorum atmayın sağol kardeşim [cFg] için

Eyv Kardeşim Alias Komutları var ama nadir hepsi full alias deqil cfq'yi bi acsın ondan sonra yorum atsın :)
saqoL yorumun için :)

GüzeL bişeye benziyo

Eyv SaqoLun Beyler yorumlarınız için çok saqLam rc'dir deneyin farkı qörün :) özeLLikLe m4a1 & ak47

Anlatım Kötü Rc güzel ty paylaşım için xD

[quote="` Rad!oN ~']Anlatım Kötü Rc güzel ty paylaşım için xD[/QUOTE]

anlatıma fazla qerek duymadım herkez indirsin faarkı qörsün die indirin sonra yorm :) saqol yorumn için..

indirmicem yinede tşkler:)

eyv saqoL Kardeşim yorumun için :)

saol kardeş denicem

Dene kardeşim hs'leri qör :)

Eyw Tuncay ,]

Geri