- unRiwaLLed ` Fix4.rc AİM KODLARI M4A1 & AK47 ~ SOCL GEÇER.``

la dustugumuz durumlara bak la adam dıorkı awp gelıstırıldı :D neyini gelistırıon bırısının cfg sını alıon sonra baska bı cfg yı kopyalıon sonrada dıon kı aım rc yatım bir rc nın ıcıne bazı kısılerın cfg sını koymussun sonra bu gelıstırıldı keles gelıstırıldı colt aım fln fılan sen gıt bebe kandır bu arada cfg ni acip baktım biseye benzemıo :D bi dakine sallıycaksan daha ıyı salla

TşkLer qardeşim Emeqe Sayqı ..

nerden ındırecez

:S lınk nerde

la dustugumuz durumlara bak la adam dıorkı awp gelıstırıldı :D neyini gelistırıon bırısının cfg sını alıon sonra baska bı cfg yı kopyalıon sonrada dıon kı aım rc yatım bir rc nın ıcıne bazı kısılerın cfg sını koymussun sonra bu gelıstırıldı keles gelıstırıldı colt aım fln fılan sen gıt bebe kandır bu arada cfg ni acip baktım biseye benzemıo :D bi dakine sallıycaksan daha ıyı salla

icinde başka birisine ait bi komut qördün mü sen sallıyosun geliştirildi derken komutları konuLdu yeni komutlar sen bi cfq yapda biz qöreLim önce rc'yi ac bi 5 dk kas sonra buraya qel yorum yaz komutlara bakıp yorum yazıyosun oyuna qirip kasmıyorsun diqerLerinin yorumlarına bakda sonra yorum yaz oke .

cfg arayanlar boşa aramasın hajular hemde scol gecıo denendı ıdeal cfg pardon rC ty

saol teşekkürler..

cfg arayanlar boşa aramasın hajular hemde scol gecıo denendı ıdeal cfg pardon rC ty

o zmn buraya yorum atma qit konu ac bakaLım ne oLcak o zmn ideaL cfq'ymiş o zmn sus sadece kuLLan 0k rekLam yapma ! :)

Flood Atma Sürekli .!

eyw. kardesimm payLasım gusel

єγw SaσL ємєğє Saγqı

eyv saqoLun yorumlar icin ty :)

güzele benziyor deneyecem.SağoL

Geri