TCS nin Bittiqi An :@

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lwz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin ne cülmün nede taşagın yeter bizi bitirmeye alimisin ne erken doğumsannnn :) demişsin wall varsa teamimde qq veriris die bende yok diyosun ne malüm clana dağıtmadığı aynı şeyi bize diyosun ya sizede dağıtmıştır die merak etme senin ve teamin kadar kimse annesjz olamaz ;) ayık ol

La bu LwzLerin kendi adamLarı İtiraf edmişdi bide waLL qönderio bot ya.. :D:D bide miLLete yazık diyo sen insanmısın :D

Ben onu bunu bıLmem KederLi waLL aLmışmı aLmış Bende ismini wermek istemeyn arkdn aLdmmı ss aLdm Nb koydumu koydm ne sikim derseniz diyin ? Bu arada AnnesizLer Adres werdm Kimin cülmü yetiosa qeLsn Laf yapmasn bana tmm Annesizz seni :@ KederLi waLL işTe nie KabuL etmıonuz ? Tek bu ss yok eLımde bı suru ss war 1 hafta waLL kuLanıp bırakan adam 2 - 3 hafta ust uste nıe waLL istesn bana atıLan ss Ler 2 - 3 haftaLık konuşmalar BUna cvp beklıom HeraLde KederLİ 1 hafta başka waLL kuLLanıo dier hafta başkaa ;)

ismini sen verme ben söleyim ALİ o dosyayı ben senden aldım hadi kanıtla bakalım :) Beni bilen bilir Sen beni veya clanımı millete tanıtmana gerek yok Ben Diyecegimi dedim ! Ben herhangi Bir hiLe kullanıyorsam 0cym Sende desene su cümleyi millet görsün

Beyler bos yere kufurlesmeyın kımın ne oldugunu bılıyoruz bız ha bu arada aly cpt bos yere suc atmayn ss lerı ben attım ona ama aly cpt wall varmı bılmıorum onu... kederli iyi dusunurse benım kım oldumu bulur...

eyw Kapoo KederLii azcıkk erkeksen adres wer qeLcem dıodun Hadı bekLıorm qeLmezsen Oç sun sen Tmm ? Adresi werdm bekLıorm senı sabırsızLıkLaa.

ismini sen verme ben söleyim ALİ o dosyayı ben senden aldım hadi kanıtla bakalım
Benm KanıtLamama qerek yok KederLi oç si Kapoo yetr ;) Ben bu saaten soRa sadece susuyrm Kapoo Sana bıraktm sahne sende ;)

ya aLi surdan bana bi ts veya wentinin adresini versene aq bebesine bak ya klavye artisti seviyeli konus ******tme ejdadını

senin demene gerek yok ztn öle oldnu herkes bilo ztn :D

ArkadasLar Bu akşam nasip oLursa LWZ oc' Aly captann ve clanının 3D moviesi Sk'da AdamLar köpek qibi izliyor hadi qüzel ama Banada 3D demesi zoruma qitti ! İsteyen varsa Tüm qirdiqim maclarin HLTV sini atıyım herhanqı bır hltvde ızledıqıme daır bı parca bulsnlar Su oyunu bır daha oynarsan ocym Ama Lwz köpeeekk qibi izliyor bunu ben deyil tüm ko cevresı biLir AKSAM izleyin :) OCLarı

Beyler bos yere kufurlesmeyın kımın ne oldugunu bılıyoruz bız ha bu arada aly cpt bos yere suc atmayn ss lerı ben attım ona ama aly cpt wall varmı bılmıorum onu... kederli iyi dusunurse benım kım oldumu bulur...

Yeni hesap alıp olmayan bir adamdan itiraf duymak güzel :} Güzel güzel olmasınada hiç mi üşenmedin :D

işi ne berat sanki :)

fake üyeliklerden mesaj atıo lama :D

Kim bitcek qorCez qweqwe bekle amq :D

ohoo siz c0Luk cocuksunuz amk La Lwzyi yenemionuz fakelerimizle wall videosu cekiosunuz la siz ne kdr bot bi insansınız

Ne kdr boTLuk waRsa bi TCS diqeri w.lawson şimdi birbirinizin ***ünümü sikiosunuz amk istediqiniz swde istediqiniz şekilde mac yaparız wall die fakelerimizle mac yapıp bide utanmadan wall diye yayınlıyosunuz amk botları sizi qidin kendi ***ünüzü sikin helada

Geri