TCS nin Bittiqi An :@

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lwz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayriyetten bide HLTV sadece izler salak mal bebeler sizi ne kdr salaksınız yha.. siz kendi pclerinizde weya internet kafede wall weya 3d acıp kendınız cekıp koyun koclarım siz qidin işinize bakın adam olsaydınız böyle mallık yapmazdınız qeri zekalılar sizi bari fakelerimizle yapıosunuz belli etmeyin amk junior elinize kac kere werdik hala akıllanmadınmı kolayı bulmuşunuz bunlar 3d wall sikik rhymelar sizi

ayriyetten bide HLTV sadece izler salak mal bebeler sizi ne kdr salaksınız yha.. siz kendi pclerinizde weya internet kafede wall weya 3d acıp kendınız cekıp koyun koclarım siz qidin işinize bakın adam olsaydınız böyle mallık yapmazdınız qeri zekalılar sizi bari fakelerimizle yapıosunuz belli etmeyin amk junior elinize kac kere werdik hala akıllanmadınmı kolayı bulmuşunuz bunlar 3d wall sikik rhymelar sizi

4 Maç 3 Galibiyetim var sizin teame karşı Lama boş boş post kasma

`Lwz # Team 3D Movie | SK Gaming

qL Ver Geç :thumbup:

aahha GHOST :D sunuz Lwz daha ne konusorsunuz ?
cs_06_cs hot
ekleyin atayım hltv

KederLi karı qibi Laf yapma siktrme beLanı Bana erkeksn Adres wer dedn werdk qeLmezsn oç dedm qeL bak bekLıom ayıp ama :S went adresi yada ts adresi napcan onLAr sanaL işLer ben sana ReaL adres werdm bekLıom atar yapıodn erkeksn wer Lan adresi fLn ? heee Kısacası Kalabalık'ta Artislik Yapanın Tenhada Özrü Kabul Olmaz! Tenhada DİKMEN İLKER OLuo bekLıomm ;)

adres alınca gidecekmişiniz .D ben de swataşacam da hangi taraftan yana olayım karar veremiyorum hanginiz sağlam savunma yaparsa hadi devam :D :D :D

4 Maç 3 Galibiyetim var sizin teame karşı Lama boş boş post kasma

[COLOR=#0000ff]`Lwz # Team 3D Movie | SK Gaming[/COLOR]

Lan oç Ları anası Kaşar Junyr ve Bacısı sikik KederLi ayretnde Oç TCS amın oquLLarı bunda şimdi ne war went + hud_draw bu aq oquLLarı hanqınıze duvardn hs atmışz Lan amın bebeLeri anası KaşarLAr Adam oLun sikerm beLanızı saLak saLak işLerLe uraşn siz Anca heheheh :D:D botun bebeLeri şunada 3D movıe dıoLar ya kop kop :D:D:D

TCS duvar atrasa went veya ts + hud_draw war hakLısınzz ;) Dunku Lwz kendını yenıLmez kınq sanan botLara 11 tane turnuvada korsa waLL oLur sızn erkekLıqnz bu kadr oçLarı went + hud_draw war amın oquLLarı buda 3d movıesı KederLinin anası tum dunya sıksn Junyrnda Bacısını tekce ben ******* :D

Demin fakeydi movie şimdi hud_draw + Went'e döndü.. Hayırlısı ya :}

Hem 1 kere Fake bunLar ayıq oLun `Lwz # aLy.# ^CpT^ BENM nıck boLe 1 kere orda uyankLar Lwz aLy yazmayı başarmışLar ama ^CpT^ BoLe benm ;) ayıq oLUn oç Ları ayıq ;)

Lan oç went + hud draw war bızde amın oquLLarı ayretnde ONlAR Fake benm cpt yazışım oLemı oç iyi bak oç iyi bak anası Kaşarr ^CpT^ boLe işTe bıda faKE yapcaksan sonuna boLe ekLe ^CpT^ ayıq oL oç ;)

Şimdi tekrar gene fakeye döndük hayırlısınında hayırlısı :D

Ayrıca burda olan kimse o.ç değildir ali çünkü hiç biri seninle aynı kadın'a anne demiyor yani kardeş değilsiniz anladın sen onu

qweqweqw aqla aqla dahaa :DD

AdamLar LWZZZ ALİİİ KAPTANNNNNN NOLDUUUUUUU SUSSSDUUNNNN ? İZledinmi MOVİENİ Ama aLi kaptan cok canlı izliyon ya 3 qünLük kinqLer :) `Lwz # Team 3D Movie | SK Gaming

Lan oç Ları ne sus cam Fake Tabı ben cs başLamd başLıyaLı cpt boLe yazdm ^CpT^ bıde sızn cpt yazışınıza bakın ;)

Bende MOvıe cıkarmasını bıLırM bekLe TCS bekLe nası cıkıo bekLee ;)

MOvıe nası cıkacak Fake dersnz ozamn qorecez sizi oçLArı ;)

Fake movıe cıkarıo oç LArına bak heLe

aly captan flood yapma ban yiyecen kufr u de etme :@

etmıyeck qibimi Kardeş admLarn YaptıkLarına bak iftiracı kopekLer :S bana waLL dıoLar KendıLerı Temz oLsa içim yanacak KederLİ Dogan Harry bunLarn Nb de waLL 3d dıe turemış admLar bana waLL dıo TCs kendı eLiyLe Harry hL res deitini koyuyo oda qercek ozmn ?

Geri