0
EXE RANK
Lwz
Fexe Kullanıcısı
cevap bekliyorum ali kaptaaaaaaaaaan![]()
Sana Tek cewabım war senın yaşın kac oKuma yazma bıLıyrmsn sen acaba ? aLLah bıLır sızdede wardr nede oLsa KederLi cpt niz sizede daqıtmıştr

cevap bekliyorum ali kaptaaaaaaaaaan![]()
Kazmaya bak kendi eliyle Ss çekmiş resmenAdam tamm vall istio vall diyelim sende vall atıyon o zamn sende vallsın sonuç
Sana Tek cewabım war senın yaşın kac oKuma yazma bıLıyrmsn sen acaba ? aLLah bıLır sızdede wardr nede oLsa KederLi cpt niz sizede daqıtmıştrKapaqı dust2 a kapısına bıraktım aLırsn
![]()
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
buna cevap istyiorum ali kaptaaaandinime küfreden müslüman olsaaa
Hilecileri Şiddetle KınıyoruzZaten Herkes kimin ne oldugunu biliyo qerçekleri paylaştıgın için teşekkürler aLy Captn
![]()
Bak aLi ben seni surda tanıyalı fazla ay oLdu ! ama Su CS Aleminde tanıdıqım en Adi OOOOROOOSSSBUUU COCUGU EN ADİ SEREFSIZ EN ADI YALANCI Sensın ! Ustune Bısey dıcek olan varsa qeLsın ekLesın msnımı solesn Ben sana forumdan yazı yazmayım AZICIK bak altını cizdim azıcık yüreqin varsa adresını ver ? Aq bebeleri Daha ben atmadım dıo Lamer Benden ıyımı bıLcen senBak Ben dedım dıyeceqımı Herhanqı bır hıLe kullanıorsam 7 ceddimi siksinler ! SEN BU DEDIGIM LAFI SURDA SÖYLE Herkes bi qörsün bakalım ! Senn 7 ceddini deiL 77 ceddini sikseler dıer 77 yokmu der aq cıkartması ya