TCS nin Bittiqi An :@

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lwz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cevap bekliyorum ali kaptaaaaaaaaaan :):)

Sana Tek cewabım war senın yaşın kac oKuma yazma bıLıyrmsn sen acaba ? aLLah bıLır sızdede wardr nede oLsa KederLi cpt niz sizede daqıtmıştr :D Kapaqı dust2 a kapısına bıraktım aLırsn :D

Kazmaya bak kendi eliyle Ss çekmiş resmen :D Adam tamm vall istio vall diyelim sende vall atıyon o zamn sende vallsın sonuç

JUnyr botu buda benm sana cevapım OLsn konuyu kesn okumadn yaşın kaçki okuyasn aLLah bılır okuman yazmanda yoktur snn Bide o ss de aLy cpt mi gonderdi yazıo iyi bak ispatın warmı benm attıma maL maL konuşma :@

Sakin olun beyler bunun bır oyun oldugunu unutmayın

Hilecileri Şiddetle Kınıyoruz :) Zaten Herkes kimin ne oldugunu biliyo qerçekleri paylaştıgın için teşekkürler aLy Captn :)

Sana Tek cewabım war senın yaşın kac oKuma yazma bıLıyrmsn sen acaba ? aLLah bıLır sızdede wardr nede oLsa KederLi cpt niz sizede daqıtmıştr :D Kapaqı dust2 a kapısına bıraktım aLırsn :D

annemi seviyorum temiz kasıyorum ali captaaaan lwz ile aramızda ne kadar uzak bi çizgi var bu yönden dimi ali kaptaaaaaaaaaan ;)

slogan bu annesini seven temiz kasar / bu lwz clanı tam bi kaşar ;)

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

buna cevap istyiorum ali kaptaaaan :D:D dinime küfreden müslüman olsaaa

Bunada Cevapım Olsn adm waLcıyse qq werız oLay kapanır Ben deiLim ya Lwz nin CPT si deiL yaa adamı kovarım bıter iş yanı sız gıdn CPT nız waLcıı CPT dıom bak onda warsa artk cLan fuLL waLcıdr ayıq oL qocum ;)

NauqHt mısn ne boksan Annenı cokmu sewıon harbı ama CPT niz sizde daqıtmışstr anneni sewme sen qit uvey anne buL kendıne :D

Hilecileri Şiddetle Kınıyoruz :) Zaten Herkes kimin ne oldugunu biliyo qerçekleri paylaştıgın için teşekkürler aLy Captn :)

SAgoLasn Kardeşm hıLecıLeree Sonn.... adam hıLecı oLmasına Raqmen bıde bana suc atıo botLar :D

Tm Ben kullandım önceden kabuL ediyorum Bak ediorum ama yemn ederm en baba 1-2 hafta kullandm ! Benm de pc windows 7 o ayagı qec acılmıoyo felan ! Ben senden aLdıqımı iyi HatırLıyorum LWZ aly mı ne sikimsen ! Ama isteyen varsa eklesin TeamViewer ile pc qirsin herhanqi bisi bulan olursa 7 ceddimi siksinler ! Lwz aLy captanmsn dıorm ne sıkımsen sende bu son dedıqım cumleye kabuLmusun ? Bos bos konu acma Ben senmiyim :) birda konuya bak TCS nın bıttıqı an :D:D:D:D ahahaha senn yasın kac bebe ? sen kmsn TCS ' yı bıtırıosun ? :) AdamLar LWZ :=)

konuyu açanın yaşı kaç acaba alttaki yeri kapamayı akıl edememiş al işte adam sen attın dedi nasıl aksini kanıtlayacan :lol: öğreneceğiniz çok şey var ****likte ;)

Ali Sen kendını ne akıllı sanıon la kac ay oncekı goruntulerı sımdı koyuyo botlar clanındakılerın pc lerıne gırse hepsinde wall var ztn gelmıs bze laf yapıo Yaknda Clanın gh moviesi cknca gorursunuz botlar

aLy Lwz nin ne halt olduqu belli burak kullanmıs ama 1-2 hafta artıq kullanmıom kullanıosam oc yim dio bebe sn simdi söle bakıyım snden almıs o hileyi kndı mallıqını nden koyuyuon nb ye aptal bot :D:D

eyw kardesm inandıqın icin bak ben kendıme ve yakınlarımdakı kısılere ne kufur eddiririm nede ben baska kisilern yakınlarına ve ailelerine küfür ederim ama sunu söleyim kullanıyorsam an adi 0cym ! Sen Bu Lafı surda söyle Millet qörsün tabi aiLeni ve yakınlarını sevıosan :)

KederLi qec o ayaqı KederLiii 1 hafta kuLLandm bıraktm ayakLarını qec kederLii Tek bu ss deiL eLimde buna benzer 4 - 5 tane ss War KederLi sen şimdi dionkı evet KuLLandm 1 hafta bıraktm Kım ınancak kedrLi pc me qir bak dıon Nerden bıLek sıLmıyecenı ? yada sakLamıyacaqını ? asıL sen boş konuşuon KederLii... ;)

BeyLer bot bot konuşmayn Bu ss bende başkasndn aLdm saLak saLak Konuşmayn ;) Doqan senide biLioz qocum zamanında wente qeLıp bende surumsuz waLL war benm waLım bana yetr dıen sen deıLmıydn ? aLayınz waLL Lan daha ne inkar edıonz Nese ben onu bunu bıLmem kotu Lwz dedınız bot Lwz dedınız Sİze 11 Tane qecırmış Turnuvada daha neyn Hesabını Yapıon sen ?

Bak aLi ben seni surda tanıyalı fazla ay oLdu ! ama Su CS Aleminde tanıdıqım en Adi OOOOROOOSSSBUUU COCUGU EN ADİ SEREFSIZ EN ADI YALANCI Sensın ! Ustune Bısey dıcek olan varsa qeLsın ekLesın msnımı solesn Ben sana forumdan yazı yazmayım AZICIK bak altını cizdim azıcık yüreqin varsa adresını ver ? Aq bebeleri Daha ben atmadım dıo Lamer Benden ıyımı bıLcen sen :) Bak Ben dedım dıyeceqımı Herhanqı bır hıLe kullanıorsam 7 ceddimi siksinler ! SEN BU DEDIGIM LAFI SURDA SÖYLE Herkes bi qörsün bakalım ! Senn 7 ceddini deiL 77 ceddini sikseler dıer 77 yokmu der aq cıkartması ya

Lwz clan bile başkasıyla hile diye uğraşıyor :D:D:D burak hile açtım diyor artık kullanıyosam oç ym diyor bide siz deyin bakalım yemin ederim sizin qibi b0tlarla uğraşmak istemiyorum uğraşsam nolcak sizi bilen biliyor zaten :D:D:D
aLemiN deRdi Biz oLmuşuZ DemeKki ZamaNındA ç0k k0ymuşuZ !!!

burak Zaten oç dese noLcak Demese noLcak aq ? Bende derim bende kULLanmıom ? aL noLdu burak kuLLanmıom dıosa kuLLanmıomu oLacaq Okan sende bıLıon buraqı Bende bıLıom ;)

Bak aLi ben seni surda tanıyalı fazla ay oLdu ! ama Su CS Aleminde tanıdıqım en Adi OOOOROOOSSSBUUU COCUGU EN ADİ SEREFSIZ EN ADI YALANCI Sensın ! Ustune Bısey dıcek olan varsa qeLsın ekLesın msnımı solesn Ben sana forumdan yazı yazmayım AZICIK bak altını cizdim azıcık yüreqin varsa adresını ver ? Aq bebeleri Daha ben atmadım dıo Lamer Benden ıyımı bıLcen sen :) Bak Ben dedım dıyeceqımı Herhanqı bır hıLe kullanıorsam 7 ceddimi siksinler ! SEN BU DEDIGIM LAFI SURDA SÖYLE Herkes bi qörsün bakalım ! Senn 7 ceddini deiL 77 ceddini sikseler dıer 77 yokmu der aq cıkartması ya

Adresmi istion qeLmessen Oç Lan sen ? Tmm mı Dikmen iLker 1.cad qeLmeZsn Adam deqiLsn tmm qeLde seni iLkere bı gomuym sız kımsınz Lan ? aL Adresi werdm ? oç bak heLe amın oLu :@ hıLesn işTe oç bu ss nin bende oLdunuda bıLıodn sen bana yaLvarıodn aLı noLursn Nb koyma dıe oc bak adam oLmuş :@

Geri