Tazmanya Gel otur sende bi çayımı iç :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Selam bu az önce film izliyodum bunlar mac atmıs birileri ile tabi adamlar koymus bunlara :D
şeftali diye biri varmıs 3dmiy falan felan anlatıyo senmisin diyo dedim değişlim felan muhabbet acıldı sen bana 3d fln diymusun derken neden artık ......... böyle yazak kendi kendine Şakımaya basladı..
ss ler bak Sonra gel Cay icelim :D

1
[IMG]http://img820.imageshack.us/img820/9880/13845254.png[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

2

[IMG]http://img651.imageshack.us/img651/1435/16650519.png[/IMG]

3
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/8906/55353279.png[/IMG]

[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/3069/59592468.png[/IMG]

qweqweeqweqweqwe :D:D:D asdasdsadasqe

Mert Azcık beynin warsa ss lerden bilirsin ghostun bölümlerini.Beyni geçtim clanınızın başkanı nadirin köpeği.Ezilince Ghost diye ağlarsınız böyle tabi.Şimdi yoL aL koçum.Nadire para yatırın siz tm mı botlar.Ben bileğimle ezilmeye razıyım

resmi kopyalayın painte atın çok net.:)

LAN NE ADAMSINIZ O ŞEFTALI PATO ENDWAR WARDIR ADAMLAR 5KSI 3Ü WAL DUWAR WURUOR PASO

KOYMUSLAR DIOSUN

SIZE 3D OLDUMU AGLIONUZ KÜFÜR EDEREK BANLIONUZ..

BI CLAN KURDIK CS ALEMINE SIGDIRAMADILAR NEDEN PASO EZDIGIMIZDENMI

BU ARADA BAYRAM KINKLERI ORTAYA CIKIOR RAHAT OlN

eywah eywah khanzy dk 1 gol 1 hesabı tünel girişi dikkatLi izlerseniz son adamda aim fena kayıyo :))

Varya şu anda Bayram bize değil nadire bayram el öp para al nadire yatır ne adamlar var hileyede para veriyor.
Valla sslerden hiç birşey anlamadım.:) Çorbanın tuzu fazlalaşmadan konu kitlenirse iyi olur.

Varya şu anda Bayram bize değil nadire bayram el öp para al nadire yatır ne adamlar var hileyede para veriyor.
Valla sslerden hiç birşey anlamadım.:) Çorbanın tuzu fazlalaşmadan konu kitlenirse iyi olur.

aynen kardesm sana cok fena sekılde katılıorum
cok fena koyuyoruz dıemı bu kdar eleştırılıoruz dps olsun tazmanya olsun :S

hayırdır hüso ne bu bayram bayram küfürler tmm warsa war qq wer cık maçtak aksi bişe söliyenleride kaile alma ne yaa bi oyun için dediklerinize yaptıklarınız ayıp yaa değmez bi pyun içi salla yaa ak işine.

khanz spawnıda geçti Ns gaminge spawn yerine khanzı alsınlar.

abi benı seccc :D

Zuhahaha Ka clan tanıtım ve maç movie zuhahahaha zuhaha kinder süpPPrizzzz misiniz la tünelden sonra resus. lara nasıl tk atıyor mouse nası kitleniyor kafaya adam mouse king ne hız öyle hemen çevirion mouseyi akjsdjasdajsdjasd asdkjajksdajksd crossun önünde cd hack noktası var apskdjasdjasjdasjdaskjd lan olm insan koymaya utanır la o movieyi adam yandan çıkar çıkmaz hs yiyo asdjasdhkahsdasdhj asdlajsdajsd.
Adamlar nadirin arkalarındanda kötü cıktı bu ka team ne la bu şakamı :D Ka teamın hile moviesinin H si tam 2165498746516548716519879874212131546 tane...Parmaktan sonra beraberiz. zuhahaha yazıklar olsun size. :D:D allahım yarabbim ne insanlar var vitaminsiz bunlar heral?

Zuhahaha Ka clan tanıtım ve maç movie zuhahahaha zuhaha kinder süpPPrizzzz misiniz la tünelden sonra resus. lara nasıl tk atıyor mouse nası kitleniyor kafaya adam mouse king ne hız öyle hemen çevirion mouseyi akjsdjasdajsdjasd asdkjajksdajksd crossun önünde cd hack noktası var apskdjasdjasjdasjdaskjd lan olm insan koymaya utanır la o movieyi adam yandan çıkar çıkmaz hs yiyo asdjasdhkahsdasdhj asdlajsdajsd.
Adamlar nadirin arkalarındanda kötü cıktı bu ka team ne la bu şakamı :D Ka teamın hile moviesinin H si tam 2165498746516548716519879874212131546 tane...Parmaktan sonra beraberiz. zuhahaha yazıklar olsun size. :D:D allahım yarabbim ne insanlar var vitaminsiz bunlar heral?

asdjasıfjas tamamen haklısın tanıtım movıesi koycagınıza ka team ghost movie yapsaydınız ısmını daha ıyı olurdu :D:D cd hack noktası war ya :D komedisiniz ınsan barı dıkkat eder onlarada koymaz

kanka bayramlastik ya vitamin allalim bunlara :D parada aLdm akrabalarimdan aLanlarda bize versin semihle eczaneye gidces vitamin almaya :D:D:d Ka yada hediye edecez bayram hediyesiii D::D ,mhgasdnasgd qwasnmgd

ajhaaha Vitamın alalım :D offf yarıldım lan :D

hehe bunlar bize pahalı kaçar xP sürekli ghost aldıkları için xP

TAzmanya kapı kapı dolaşıp bayramda nadire parasını çıkarmıştır :] o na tazmanya değil tezmanyak demek lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri