Tazmanya Gel otur sende bi çayımı iç :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah Allah sen onun şahidimisin ?

TAzmanya kapı kapı dolaşıp bayramda nadire parasını çıkarmıştır :] o na tazmanya değil tezmanyak demek lazım :D

Kocum ayık oL bız Bayramadan öncede ezıoduk realın ne söylesene banaa ?

Konuşun konu güncel kalsın ;)

Zuhahaha Ka clan tanıtım ve maç movie zuhahahaha zuhaha kinder süpPPrizzzz misiniz la tünelden sonra resus. lara nasıl tk atıyor mouse nası kitleniyor kafaya adam mouse king ne hız öyle hemen çevirion mouseyi akjsdjasdajsdjasd asdkjajksdajksd crossun önünde cd hack noktası var apskdjasdjasjdasjdaskjd lan olm insan koymaya utanır la o movieyi adam yandan çıkar çıkmaz hs yiyo asdjasdhkahsdasdhj asdlajsdajsd.
Adamlar nadirin arkalarındanda kötü cıktı bu ka team ne la bu şakamı :D Ka teamın hile moviesinin H si tam 2165498746516548716519879874212131546 tane...Parmaktan sonra beraberiz. zuhahaha yazıklar olsun size. :D:D allahım yarabbim ne insanlar var vitaminsiz bunlar heral?
Crosun önünde cd hack noktası var cok acmısın belliki o effect ışık efecti Cvs video editleme programı indir tabi nerden bilicen sizin gibiler ancak böyle der cünki cahilsiniz birşeyden caktıgınız yok birde diyoki sitedeki wallhack senoyna gecmiyo qweqwe Bot

Mert saten ora 1tane ışık war o neyın ışıqıdır oyle :D

eskiden hile olabilir ka bişe diyemem ama şimdi raslamadım :) hüso ların takımda hile olacagını .sanmıyorum fakat bu aralar hüseyin çk acayip bir şekide parladı buna herkez şaşırdıgı gibi biz de şaşırıyoruz sadece oyun anlamında deil. bide laf kalabalıgına gerek yok atın hltv izleyin ona göre konusun.yok atmıyosan bişe var demektir küfür de atmamak çin bahane deildir eger atmıyosan küfür etti die burdada cevap yazmıcaksın kardeşim.ben burak (GaMeOwEr*)

eskiden hile olabilir ka bişe diyemem ama şimdi raslamadım :) hüso ların takımda hile olacagını .sanmıyorum fakat bu aralar hüseyin çk acayip bir şekide parladı buna herkez şaşırdıgı gibi biz de şaşırıyoruz sadece oyun anlamında deil. bide laf kalabalıgına gerek yok atın hltv izleyin ona göre konusun.yok atmıyosan bişe var demektir küfür de atmamak çin bahane deildir eger atmıyosan küfür etti die burdada cevap yazmıcaksın kardeşim.ben burak (GaMeOwEr*)
Ya adama diyorum hltv kayıtlarını atın o günki yok atmıyolar gerekce macta küfürmüş güya

Ben nette bile cfg açmıyorum sxelide cd hackmı "açıcam Siz Gibi?"
Burdada nasıl kaçıon hemen mazallah.v_ak47.rar[attachment=o1948]

Nasılda öğrenmiş qq demeyi çakal.

Ben nette bile cfg açmıyorum sxelide cd hackmı "açıcam Siz Gibi?"
Burdada nasıl kaçıon hemen mazallah.v_ak47.rar[attachment=o1948]

Nasılda öğrenmiş qq demeyi çakal.
Lol Anlama özürlüsün işte :D al burda da söyliyim iyi bak ss cekmene gerek yok :D bot
Biz 3d ghost aim wall hack daha neler var bilmiyorum onların hepsini acıyoruz biz eziğiz :D Bota bak ya :D

Movie izLemeye Gerek yok Saten Movie Açar Açmaz Crosun Uçu YeşiL yeşiL oda Movie Efektidir ALLah BiLir YariL :D:D:D AdamLar cd hack king :D:D:D

Kendi ağzınla söylüyorsun zaten ezik olduğunu.:) No problema allaha şükür sen bizdende botsun.Csde botları zor vurursun sen bot diyon millete askdhasdhasdhahsd.TABİ - 8 1 yapıp botlara bıçak verirsin ellerine jakjsdahsdkjasdhasd.

Kendi ağzınla söylüyorsun zaten ezik olduğunu.:) No problema allaha şükür sen bizdende botsun.Csde botları zor vurursun sen bot diyon millete askdhasdhasdhahsd.TABİ - 8 1 yapıp botlara bıçak verirsin ellerine jakjsdahsdkjasdhasd.
cok isterdim seninle burda tartısmayı ama seviye düşürmeyim sizin gibilerin ne bok oldugunu göstermek icin bu konu hadi yoL al

Yol aLın ezıq bunLar :D:D

Kımse 2 gunden kınq olmaz.

sen 2 qünde cıktıN :D

artık yol alın hadi canım qq ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri