T[C]S v[S] crushers Ezdik die konu acmıslar rezillere bakalee !!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

q0Rqe0us

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
q0Rqe0us
Beyler bunlar cok kinq ya ezdik die konu acmıslar bde kendı konuları kendı adamlarına yorum attrmıslar:D yazık yaw :D bak sımdı ss ye bu kınqler 10-1 ken ct ye gecıolar ss de gorursunuz.

karar sze kalmıs kim kinq kim ezik :D

dedust20001ka.png

gL. kinqlerr

Ssdeki adamlarda neden mavi ışık yanıyor. :soru

gelde gülme işte bak şimdi :D her zamanki aynı ağlamasyon senaryolar ;

Dünkü maçta ben yoktum , ordakiler feyk ... vs vs :D

Beni bağlamaz arkadaşım sen vardın veya yoktun yada feyk ? real aldılarsa bitmiştir eze eze dün bizimkiler yenmiş .. sizin takımdaki yücel öyle diyordu bana " kemal abi ben olsam " felan filan dünkü maçta oda varmış gördüm neyse ...

Başarılar sizlere .:)

ql harry sen onu bunu bosver adamlar ezmiş sizi xD

ql harry sen onu bunu bosver adamlar ezmiş sizi xD

İyi birşey dedin sanırım la eyvallah :D

gelde gülme işte bak şimdi :D her zamanki aynı ağlamasyon senaryolar ;

Dünkü maçta ben yoktum , ordakiler feyk ... vs vs :D

Beni bağlamaz arkadaşım sen vardın veya yoktun yada feyk ? real aldılarsa bitmiştir eze eze dün bizimkiler yenmiş .. sizin takımdaki yücel öyle diyordu bana " kemal abi ben olsam " felan filan dünkü maçta oda varmış gördüm neyse ...

Başarılar sizlere .:)

Sen ne anlatıyorsun arkadaşım ben konunun hiç bir yerinde '' Dünkü maçta ben yoktum , ordakiler feyk ... vs vs '' diye birşey göremedim biz ağlamasyon değiliz hiç olmadıkda zaten herkez biliyorda. ama Sanırım sende bir Hayalmasyon var şizofrenmisin ?

qeLe TCS team

Önce Türkçe konuşmayı öğren sonra bana laf yetişdir veled-i zina.

Al hasip ve senin gibi erken doğumlara cevabım ; Berat Maden | Facebook

qLLLLLLLLLLLLLLLÇ

qeLE;; BunLar Daha Fena Ezmiş 2 nizde Ezikmisiniz Dermişim qeLe berat Abi Doqan Abi Ve diqerLerİ;; (:

bunlar kınıq ya berat bosver ugrasma bunlarla bızı yenmısler kınqler bugun mac ıstedık ts lerınde real 5 lerı var oynadıkları adamlar 5 ımız yok die mac atmıolar qwqeqw :D bizim clanda as kadro yada yedek dıe bsy yok bızde kım oynuyosa o realdır sızın gıbı deılık :D

sen o relaı boswerde neden bu kadar yussuzsunuz onu dusunemedım sımdı bu ss yı koyunca kendılerını ıspatladılar bıze karsı :D :D bizim ole bı amacımız yok ! sadece yenı kurduqumuz ıcın tanıtım yaptık ama sız harbı botsunuz ! (;

botluğu bırak harry midir nedir sanki ben ona söylemişim gibi lafı üstüne alınıyor birde benle sidik yarışına girmeye çalışıyor liseli ergen :)

la nefs mısın nesın cokmu zOruna gıttı la yenılmek unutma yenmekte war yenılmekte botuz bız qardas sız tek kalmıs kıngsınız .:D

sen o relaı boswerde neden bu kadar yussuzsunuz onu dusunemedım sımdı bu ss yı koyunca kendılerını ıspatladılar bıze karsı :D :D bizim ole bı amacımız yok ! sadece yenı kurduqumuz ıcın tanıtım yaptık ama sız harbı botsunuz ! (;

botluğu bırak harry midir nedir sanki ben ona söylemişim gibi lafı üstüne alınıyor birde benle sidik yarışına girmeye çalışıyor liseli ergen :)

bakn 2z dinqLLr Sizn 4n4n1zı ata kuLeye çkarır baqttra baqtıttra skerm Çnkya hatta ankara ble cqLıkLarı duyr. uLn anasnın 4mnda 0ky oynayp çifte qittqmin cocklrı siz ne zmn qeldnzde burda an4sı skLmş qbi yırtı0nz la 4n4nz1n 4mını. 2nznde 4nasnı tehLikeLi şrkı fon müzqnde nefs nefese skerm. bide danqer0çus snin ananı erqenlr siksin sewdqin kzıda bn ^^ nickLrnizi bLe yeni qördm anaLarnzn amına qözLkLü başLk semb0LLeri qrsin.

Geri