T[C]S v[S] crushers Ezdik die konu acmıslar rezillere bakalee !!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yorum edit # Noix*

Gl ver geç tartışma yaratma iyi forumlar

qL beyLerr kendiniz güzel avutuyosunuz (:
BAŞARILAR !

Ağlamayalım. Gereksiz post kasmayalım..

crushers team lütfen başka konuları kirletin uzayınIZ.

Ulan erken doğum seni. Bir bu konunun açılış tarihine bak birde link attığının hangisi önce açılmış ? Ulan aptal. Biz buraya ss koymaya üşeniriz yüzlerce ss duruyor pc'lerde gelmiş buraya TCS yi ezdikkkk dallllllllll gibi öyle bir sevinçli konu açmışsınız ki bize olan hayranlığı hatta yenilmez gibi göstermişsiniz sağolasınız çünkü öyle. Ama bizde dedik ki Lan bunlar çok sevindi biraz bozulacaklar ama sevinçlerini kursaklarında bırakalım dedik ss koyduk anladın mı şimdi ? :D Madem bir işten anladığın yok gelmiş birde yorum atma gereksiz hadi şimdi 2'L.

Liseli mcdonalds kaşlı arkadaşım .. Konuları açmışlar açmamışlar cart curt beni hiiiiçççç bağlamaz .. Ben konuya başka türden bakıyorum . O konuyu şu tarihte açmış o konuyu şu tarihte açmış felan hikaye .. Benim için önemli olan bir maçın ss leridir . Maçın 1. ve 2. devresinin resimleridir önemli olan ama bu konuda bunu pek göremiyorum ...

Liseli mcdonalds kaşlı arkadaşım .. Konuları açmışlar açmamışlar cart curt beni hiiiiçççç bağlamaz .. Ben konuya başka türden bakıyorum . O konuyu şu tarihte açmış o konuyu şu tarihte açmış felan hikaye .. Benim için önemli olan bir maçın ss leridir . Maçın 1. ve 2. devresinin resimleridir önemli olan ama bu konuda bunu pek göremiyorum ...

O zaman şöyle anlatıyım akraba evliliği ; Bizim ilk yarı 10-2 İkinci yarı ; Kaçış . Sizin İlk yarı 11-1 İkinci yarı 2-0 Anlaşılmayan ? Başka zorunuza giden ve anlamadığınız konu varsa açıklayayım ?

DanGeRouS* kardeşim daha fazla tartışma yaratma Gl ver geç konuyu kirletme,

yoksa gereken işlev yapılacaktır.

2.DEVREYİDE koymak ısterdık ama ban attınız :D

Bizimkilerin ban attığına dair ss var mı acaba ? Bana ban attılar dersen ben sana inanmam bana ss ile göstermen gerekir ...

La sen kimsinde sana illa ki belge gösterecez yeni yetme malmısın sen anlamıyormusun aklın almıyormu yorum atma konumuza kapasiten yetmiyormu ?

La sen kimsinde sana illa ki belge gösterecez yeni yetme malmısın sen anlamıyormusun aklın almıyormu yorum atma konumuza kapasiten yetmiyormu ?

Bak dikkat ettiysen baştan beridir sana " lan " bile demiyorum ... Anlaşılan senin seviyen 10 yaş altı beyinlerdeki insan seviyesi , o yüzden kusura bakma daha sana bir şey yazmıcam ...

başarılar TCS amele team yenmek zevk'li oluyo bizde yendik :D 7-1 kaçtı bebeler :D

Ahahaha :D Lan deyince beyin yaşı 10 dan aşağı oluyormuş :D:D:D:D Oyyy hiç güleceğim yoktu lan :D :lol:

Geri