Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başarılar için teşekkürler.
1. Yorumlarda tam 8 kere söylemiştim bu 9 oluyor ben bütün ss'lerdeki cfg diye birşey demedim ss'lerdeki cfg dedim. Cfg sadece w.Lawson tagındaki Cfgdir. Diğer sslerde farklı bir cfg kullandım.
2. Herkez görsün cfg'yide ona göre yorum yapsınlar diyerek koymuştum en sona ama gördüğüm kadarıyla yanlış yapmışım çoğu yorumda çoğu kez söylememe rağmen hala Yalan bu cfg sslerdeki cfg değil fpsnin yerleri farklı bazı sslerde diye yorumlar aldım o kadar söylememe rağmen neden hala böyle yorumlar alıyorum bunuda anlamış değilim.
3. Cfg için önemli değil. Bir zaman sonrada şuanki kullandığım cfg'yi paylaşacam tabi o zamana kadar Ban yemezsem.
Hangi ezmelerin bizi çekemediklerini görüyoruz daha ne olsun. Mesela en başta sen. Ne güzel utanmadan benim konularıma kötü yorum atmak için o kadar fake üyelik alıp hatta üşenmeyip üyeliği aktifleştirip yorum atıyorsun