T[C]S | hArry* 50 Ss + SS'lerdeki Cfg.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusura bakmayın o kadarınada ben toplu attığım için ssleri klasör halinde oda doğal haliyle bakmak gereği duymamış :D Eyvl.

fraglar güzel cfg için sağol ileriki cs hayatında başarılar :)

Eyvl gardaş eksik olma.

Ss Ler maynak Kardes qeLe ;)
Cfg icin Saol

bastakı franq nıe koydun :D weqwewe saol

başarı.... !

Teşekkürler Keşke Cfg yi En Basa Koysaydın (:

ssLerde fps gostergesi farklı farklı yerlerde hepsinde bu cfg nin olduguna emin misin ? öLe demişsin ama ?

Başarılar için teşekkürler.
1. Yorumlarda tam 8 kere söylemiştim bu 9 oluyor ben bütün ss'lerdeki cfg diye birşey demedim ss'lerdeki cfg dedim. Cfg sadece w.Lawson tagındaki Cfgdir. Diğer sslerde farklı bir cfg kullandım.
2. Herkez görsün cfg'yide ona göre yorum yapsınlar diyerek koymuştum en sona ama gördüğüm kadarıyla yanlış yapmışım çoğu yorumda çoğu kez söylememe rağmen hala Yalan bu cfg sslerdeki cfg değil fpsnin yerleri farklı bazı sslerde diye yorumlar aldım o kadar söylememe rağmen neden hala böyle yorumlar alıyorum bunuda anlamış değilim.
3. Cfg için önemli değil. Bir zaman sonrada şuanki kullandığım cfg'yi paylaşacam tabi o zamana kadar Ban yemezsem. :D

Ssler fena :d cfgde Çok gÜzel denemenİzİ tavsİye ederİm

hL karDesm SağLam Bi CFG yapMusssun :):=:=

Eyvallah da cfgyi ben yapmadım sadece kullandım :D

1- 50 tane ss yok.
2- Cfg berbat :mad:

güsel paylaşım teşekkürler :)

şöyle ezik neydü belirsiz cfg leri koyunca elinize ne geçiyo ?

şöyle ezik neydü belirsiz cfg leri koyunca elinize ne geçiyo ?

Hangi ezmelerin bizi çekemediklerini görüyoruz daha ne olsun. Mesela en başta sen. Ne güzel utanmadan benim konularıma kötü yorum atmak için o kadar fake üyelik alıp hatta üşenmeyip üyeliği aktifleştirip yorum atıyorsun :D

link yenilermisin kardeşm sana zahmet ?

Linkde sorun yokki :S

la kaan yanı maon senı yendı vsde buraya birde ss koymuş allahım yarabbim :)

Geri