sXe 12.1 || CS1.5 & CS1.6 Gh0s7 h4x 11.0 + Sadece Gh0s7'la sınırlı deil!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazartesi gününe kadar BELEŞ lisans yazılımı biticektir bilginize msnden iletişime gecinizz..!!!!

msn vermek yasak # (Noix)

ninja fare kardeşim laf söylemek istemyorum ama arkadaşlarıma edilmiş laf banada edilmiş demektir ;) kanıtın varsa koyda görelim. bizim teamda herkez oyun içi tw werir rahat ol sen o konuda ;) burada gelip yok sizin cs 1.5 aleminde tüm temaını hile felan deme sen daha düne kadar 1.3 oynuyordun 1.5 e gectin steama geçince biryeriniz kalktı ;) onun için sen ilk kendi teamına bak sonra gel burda laf yap ;) varsa eğer bir şüphen oyun içi herkez tw werir vermeyenide clandan atarız.
size diyecek bişiyim yok kardeşim bilen bizi biliyor sizide bilen biliyor boşa muhabbet yapmayın şurda

size diyecek bişiyim yok kardeşim bilen bizi biliyor sizide bilen biliyor boşa muhabbet yapmayın şurda
O zaman boş yere yırtık dondan cıkar gibi cıkma millete laf atma Sıçan ;)

bırakın bunlarıı :)

O zaman boş yere yırtık dondan cıkar gibi cıkma millete laf atma Sıçan ;)
sen hangi yüzle konusuyon ya acıyom sana pubda gh açıp yardıracak kadar yüzsüzsün sen hadi gh kullandım desen lafım yok bide inkar etmen yokmu hasta ediyor beni :D Kralım die geziyon .d

sen otur oturduğun sana kemik atan olmadı,düzgün yorum at birdahakine gereken cezayı alırsın.
haha la cs 1.5 aleminder sizin teamın alayının gh oldugunu herkez biliyor ötme burda nadirin köpekleri sizi bU lAF pERFETTOYA solenmıs bı laf? :)

Nadir kanka'm iflas mı etti ne? :)

konuyu baltalamayın beyler (: uzaktan seyredin (;
ozelde halledın işinizi.

Nasıl ego var bu millette` Yeteneqin yoksa bırak qitsin mk.

heramx22 kardeşim bi msn geçinde lisansi verek hiç online olmuyorsunuz.

Biraz msn açın be kardeşim !

a.q hepiniz oc oyunun a.q koydunuz sıte adminleri zorunuzamı gıdıyo a.q pıcleri hıle ananızın amını pazara cıkardınız oc su hıle buraya koyanın ıznı verenlerın hepinizin a.q banlayınlan benı 4 senelık uyelıgım var
pbs krawaj nıkım hepınızın anasını sıkım oc döl israfları occccccococoococococooc

heram elinize saglıkta 2 ve 3 gun kullandım qh yi sonra bir daha acamadım socket error hatası veriyor neden kaynaklanıyor bilgi verirmisin kardeşim rica etsem

Allahın bebeleri sizi

batu dg perfettomusun sen

5 tl turkcel kontor gh0s7 h4x lisance yazılımları basladı azda bız kzanak azda olsa (=... msn iletişimegecıınızzz onlina oldugmzamanlarda hallederiz.

neden 3 gunde bir onlıne oluosun dıenlere : biz sizin gibi baba parası yemıoruz arkadslar iş guc ugrasıoruz... sızın gıbı kafamızı cs le bozmadık (: selametle;;;;;;;;;;;

sonra milletn hile ss lerini koyun ne güzel la :D

forumda hile paylaşımı yapın sonra milletn hile movielerini hile sslerini koyun :D

sen ne anlatıosun bilader? (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri