belli oluyor zaten aq pici sw giriyoruz herkes kinq olmus gene aq piyasada bazı kingler şimdiye kadar tanınmamıstır ama nedense bedava qh cktıgından beri türkiye bayagı gelişti sayenizde cs bakımından ortalık hiç duymadıgımız kingler kaynıyor admin denen sw sahipleri oclarına kanıyor clan alıyor bide...aaa bu adam akıyor bu adam king şimdiye kadar nerdeydin sen kanka oluyolar hemen adam istese sw ortak olacak kıvama geldilersuanakadar 250 kisiden fazlaya lisans yazdikbizi izlemeye devam edin yarinnn dan itibaren ilgilenecegiz cok yogunuz sosyal hayat vs *
![]()
çok komik lamer
çok komik lamer
SANA AĞZIMI BOZUCAM BEBE APTAL APTAL KNŞMAEvet. Netbilginin geldiği nokta budur arkadaşlar. Artık en büyük cs forumu felan değil burası bence onu başlıktan silinHatta XZONE sitesine yönlendirinde gerçek amacınız belli olsun. Burası artık bir hile paylaşım sitesidir. Artık biz LAMER olduk bu hileci oç ler (Yanlış anlaşılmasın Okul Çocuğu demek istedim, sonra banlanırız mazallah) ise king oldu. Legal oynayan arkadaşlarımın nbyi ziyaretinin kesmesini öneriyorum. Hadi geçmiş olsun...
Ve bu hile için bu karaktersiz Oç nin (Okul Çocuğu) ağız kokusunu çeken , aşşağılayıcı laflarıyla karşı karşıya kalan çocukların IQ düzeylerini gerçekten çok merak ediyorum.
TheTveT* !