sXe 12.1 || CS1.5 & CS1.6 Gh0s7 h4x 11.0 + Sadece Gh0s7'la sınırlı deil!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suanakadar 250 kisiden fazlaya lisans yazdik (: bizi izlemeye devam edin yarinnn dan itibaren ilgilenecegiz cok yogunuz sosyal hayat vs *:)

Steam@ akaR gel orda içrat göster :D

@Steam akar gel orda içrat göster bots :)

suanakadar 250 kisiden fazlaya lisans yazdik :) bizi izlemeye devam edin yarinnn dan itibaren ilgilenecegiz cok yogunuz sosyal hayat vs *:)
belli oluyor zaten aq pici sw giriyoruz herkes kinq olmus gene aq piyasada bazı kingler şimdiye kadar tanınmamıstır ama nedense bedava qh cktıgından beri türkiye bayagı gelişti sayenizde cs bakımından ortalık hiç duymadıgımız kingler kaynıyor admin denen sw sahipleri oclarına kanıyor clan alıyor bide...aaa bu adam akıyor bu adam king şimdiye kadar nerdeydin sen kanka oluyolar hemen adam istese sw ortak olacak kıvama geldiler

Kardeşim Proğramı açarken Beleş üyelik kısmında seninki gibi olmuyor sizin sitenize atıyor direk beni orda kayıt olmaya çalısıyorum orda bile sorun çıkıyor

sunucu hatası alanlar için verdiğiniz linki indirdim yine aynı hata alıyorum

Evet. Netbilginin geldiği nokta budur arkadaşlar. Artık en büyük cs forumu felan değil burası bence onu başlıktan silin :) Hatta XZONE sitesine yönlendirinde gerçek amacınız belli olsun. Burası artık bir hile paylaşım sitesidir. Artık biz LAMER olduk bu hileci oç ler (Yanlış anlaşılmasın Okul Çocuğu demek istedim, sonra banlanırız mazallah) ise king oldu. Legal oynayan arkadaşlarımın nbyi ziyaretinin kesmesini öneriyorum. Hadi geçmiş olsun...

Ve bu hile için bu karaktersiz Oç nin (Okul Çocuğu) ağız kokusunu çeken , aşşağılayıcı laflarıyla karşı karşıya kalan çocukların IQ düzeylerini gerçekten çok merak ediyorum.

TheTveT* !

Evet. Netbilginin geldiği nokta budur arkadaşlar. Artık en büyük cs forumu felan değil burası bence onu başlıktan silin :) Hatta XZONE sitesine yönlendirinde gerçek amacınız belli olsun. Burası artık bir hile paylaşım sitesidir. Artık biz LAMER olduk bu hileci oç ler (Yanlış anlaşılmasın Okul Çocuğu demek istedim, sonra banlanırız mazallah) ise king oldu. Legal oynayan arkadaşlarımın nbyi ziyaretinin kesmesini öneriyorum. Hadi geçmiş olsun...

Ve bu hile için bu karaktersiz Oç nin (Okul Çocuğu) ağız kokusunu çeken , aşşağılayıcı laflarıyla karşı karşıya kalan çocukların IQ düzeylerini gerçekten çok merak ediyorum.

TheTveT* !

The sahte msnyle gelıp sanada yazmışıztır kesın aksam aksam kafa acma (:

Çıkış yap ugrama bu sıteye bıdaha (; 0zaman

TheTveT* !
SANA AĞZIMI BOZUCAM BEBE APTAL APTAL KNŞMA

heramx22 Cs bi süredir oynamıyorum. Bu hafta sonu başlicaktım... Ancak sen ve senin gibi OÇ (Okul çocuğu) yüzünden başlamaktan vazgeçtim. Steam başliyacam. :) Msnde seninle muhattap bile olmam onun için kendini büyütme sadece 0-15 yaş gurubuna hitap ediyorsun yani :) Hafta içide burada yazı yazmıştım sanırım okulun vardı :) Boşuna OÇ (Okul çocuğu ) demiyorum yani ...

hayalet79 senin yanında sahibin var eğitim vermemişmişmi sana ? Sahibin yanındayken sen niye havlıyosun kuçu kuçu seni :)

TheTveT* !

kardeş bu son asama olmuyor bende cıkmıyor orası nasıl yapıcaz orayı videolu anlatımıda izledm ama ora videodaki gibi cıkmıyo bende.

heramx yardım etsene su adamlara ne oldu qh nizin lisans süresimi bitiyor yoksam... yoksa bırılerı sizimi zikiyor

bakbak hepsı fake uyelık D:

halledıcez dostum. (;

Ne fake üyeligi kardesim netbilginine ilk üyeligim :) Nickimi vermiyorum ama neyse :)

Ne fake üyeligi kardesim netbilginine ilk üyeligim :) Nickimi vermiyorum ama neyse :)

yeni cracked codelendi ....!

sabırlı olun beleşe verıoruz sonucta bazı sıkıntılar çıkıyor ister istemez(;

ya lütfen banada yardımcı olun login diyince pc res atıyor (bu arada profox diye birisi eklerse kabul etmeyin şerefsizin önde gideni lamer biri pc nizi hacklamaya çalışacak )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri