Süper Msn Nickleri ..

İyi yer tutmuş bedenimde hasretin anla
Kim vursa göğsüme acıyan hep sensin…

-ki ben tabir-i caizse, yürüyorum üzerine üzerine ecelimin
Ne kadar yaram mevcutsa, onlar galiba biraz da senin!

"Mey biter saki kalır,her renk solar haki kalır,diploma insanın cehlini alsada,hamurunda varsa eşşeklik baki kalır !!!

Şimdi sen gitsen, bir çekim eki gibi gidersin ancak. Ben gidersem, kelime bulamazsın sığınacak

Tanrı soracak sana, neden bırakıp gittin?İyi ezberle! Sevmiyordum diyeceksin...(Elçin Gelir)

İnsanın sevdiklerini uyurken seyretmekten, saçlarını öpmekten, açılmışsa şayet üstünü örtmekten mahrum olması, doğrusunu Allah bilir, günahlarına kefaret sayılsa yeridir... (İbrahim Paşalı)

Kapı gıcırtısı ayrılığımızın fon müziği iken ; Sen bana seni seviyorum derken playback mi yaptın ..

"..Ateş isiyle, hava sisiyle, insan hevesiyle ele veriyor kendini... Bilsen nasıl istiyorum fotoğraflarından yanan yüzümü geri almayı... Kim üşüdüyse bu aşkta, o yansın şimdi..!"

Seni her özlediğimde aynaya bakıp retinamdaki suretinle konuşuyorum / sana, gözüm gibi bakacağım demiştim ya…

Adım kadar iyi biliyorum ki sevdin. Bu
dünyadaki milyarlarca kadınıelinin tersiyle itecek kadar çok sevdin.
Afedersin.. Ben kendimi bir aniçin O kadın zannettim...

O en yangın anında tenin, kana kana içilen bir bardak su gibiydi sana rastlayışım…
E l h a m d ü l i l l a h !

Göz hep komşu bahçeyi görürmüş ama mutlaka kendi evinde ölürmüş... kıssadan hisse; ne yaparsan yap,karşılığı sendedir

Yalnızlık sağır bir dosttur. Zamanla sende kendi sesini unutursun

ve....aşk bir kırmızı yemeni artık;adak ağacına düğümlü

'Acı ile mutluluğun arasında , hıçkırık tutmuş bir virgül gibi duruyor insan. Oradaki kelimelerden ayrı, oradaki manalardan uzak.'

Korku da,ölüm de ,acı da insanı yeni bir doğuma hazırlayan sancıdır.Ama unutma ki sevgilim,meyve vermeyen tek ağaç; darağacıdır !

İnsanoğlunun tek bir gerçeği vardı aslında..''Alışmak ! ''Gidenin yokluğuna da, Gelenin varlığına da alışıyor insan.."

Senin için öLürüm dedi..'' benim için zaten öldün '' dedim.cesedini alıp çıktı .. !!

ben seni çoktan affettim, Sen... sen sevdanı helal et!..

Aslında farkındayım hayatımdaki sahte varlıkların,
İstesem bir anda temizlemesini de bilirim...
Ama bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var.
HZ.MEVLANA

Geri