Süper Msn Nickleri ..

♥ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

Git artık ! Yoksa sana , yeniden başlayacağım ...

Geceleri
kanımı emmekle bahtiyar olan sivrisineklerle,var mı bir
akrabalığın, yakınlığın..?

O'nunda vardı 3.şahıs tarafından açılan bir
yarası...Sırf yarası kabuk bağlasın diye,Beni kendisine bağladı

Bu aşkın gelirinin yarısını sağır sultana bağışladım duymazlıktan gelip seni, gitsin kulağını açtırsın! Diğer yarısını sana bıraktım, kendine protez aşıklar alırsın..."

Biz seninle, birbirini tetikleyen iki cinayetiz nihayetinde. Hem katil hem de maktul olabilmenin sonsuz gururuyla…

Biliyorsun ya, bazı yaraları kabuğunda unutmak gerek

Aşk geliyorum diye haykıran bir kaza muhakkak
Ve düşmez kalkmaz bir Allah

Ecelin isemde razı olmalısın;kıyamet olsan da razıyım..!!!

Gelişini beklerken;senden gelen yara bile kabuğuna çekildi…

Çünkü her cenaze bir öncekinden gebedir,
Çünkü her çocuk babasından kalan masala müteakiben gömülmelidir

""Bütün insanlığa etki edecek kudrette bir cümle kurmak isterdim. Tüm lisanlarda yalnızca tek_bir manaya gelmesini ve buna en çok da senin inanmanı…""

Benim yanımda hayal kurma lütfen. Çok fena inanırım. İnan ki sonra bana, hiçbir gerçeği anlatamazsın!""

Gittiğin gün bütün ölü şairler, benim devrik bedenimde can bulur. Ben ölemem ki istesem de, onca üstada çok ayıp olur!

Gülme!!gülme çünkü sen öyle anaç biçimde güldüğünde,koyup gidişin daha bir güzel geliyor adamın gözüne..

Elbette, kendi katilini kanundan saklamaktır biraz da sevmek! Hele ki seni sevmek, adalete büsbütün ihanet demek!

""Sevgilim, gözlerin birçok dilde ‘elveda’ manasında
Hal böyleyken, inan ki cehalet bile makul görünüyor bana!""

Tıbben sakınca görülmesine rağmen
‘Yokluğunu’ kalbimin tüm fonksiyonlarıyla sevebilirdim !

2 kent arasındayım
Biri bilmiyor beni
Diğeri artık tanımıyor…

Hoşça kal ayrı yazılır.
-Zaten içinde yeterince ayrı’lık yok mu?

Geri