Süper Msn Nickleri ..

Sen Aşkımdan Bir Habersiz Yaşıyorsun Seni izliyorum Kalbim ellerimde Seni bekliyorum biliyormusun?

Karşılıksız sevgi benimkisi sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise Benden Habersiz Mahsum bir kedisin bebeğim..

Hayatı Seviyorum Seni Sevdiğim kadar Ama Seni görünce Hayatı unutuyorum Sen Kalıyorsun o an sadece benim dünyamda. ama sen beni görmüyorsun kendi dünyanda..

Seni hayal ediyorum geceleri Masamın Soğuk kenarında zaten hep hayal ediyorum seni olsanda olmuyor istemiyorsun beni.

Nasıl Sevdi Bu Kalp Seni Neden Sevdi Bu Kalp Seni? Sorularım Bende Saklı Sen Kimseden Habersiz Sadece Kalbimde Saklısın Bebeğim..

Ben Senin için her akşam besteler yazsamda adına şiirler okusamda senin haberin olmayacak biliyorum bunuda..

Sen benim Kalbimin iLk ve tek taraflı Aşkısın Kalbim Seni Seçti Kalbim benide Geçti..

CeHenneM boş BüTün ŞeyTanlaR buRda x)

kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé sinSiCé,
çöZüm senDé cNm
zoR mu qéLDi bu sonsuZ biLmeCé ?

taNrı hepiNize birer yüz weRmi$
ama siz oNu ba$ka yüZLere çeviriy0rsunuZ

İtLe köpekLe uğraşıcak vaktim olsaydı
veteriner olur
inSan qißi qöRünen haywanLarı
tedavı ederdim

aRTiSt mi??
DeiLim ama ''muhte$em oLMAK'' kanımda war^^

msnde canımı sıktın , seni haddimin dışını atarım, orada dans ederiz kanka

bak msnde bana umursamaz tavırlar yapma kankaa , bilinç altına günah tohumları ekerim!

msnde bana artislik yapma kanka , seni bilinç altında tedirgin ederim

bana msn de numara yapma kankaaa bilgisayarını virüsle kıstırırım

bana ayak yapma kanka, bak bilinç altında çekirdek yerim

neden msn e geldiğin halde çevrimdışı pusuda bekliyorsun kanka ? seni çevrimdışı kıstırırım

Msnde ifadelerimi görüyormüsün ? kendimi nasıl ifade ettiği idrak ediyormüsün ? bize gelsene

titreşimden sonra)Neden dün çevrimdışı oldun ?Neden beni sattın kanka ? bu matkapı görüyor müsün ?(duvara doğru dıııırrrrrrr)

Geri