sNukki.cfg_(GoD_v1_AIMM).cfg[40MB]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

byvahap11

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
byvahap11
sNukki.cfg(GoD_v1_AIMM) - TESTED 100% 4IMM

http://www.failai.lt/vqf33jequktv/sNukki.cfg_(GoD_v1_AIMM).rar.htm

wah0.jpg

ALINTI...

counter strike - sNukki.CFG (v3 AIMM) | SK Gaming

kardas bune ya bn bise anLamadım baska bask şeLer wr içinde

eed OnLarı UyumLu Yapıp Kullanıcaksın..

ya adamın vidoyu izledim acaip hs xS

abıı barı guzelmı

Video nerede?

Arkadasım sxe devre dısı kalıyor bende sxe li server lere giremiyom

BeyLer Bunu caLıştırırsanız Hiç iyi oLmaz CS ayarLarınız ve Sistem ayarLarınız bozuLur 37 MB çok fazLa :S:S

:@ Sen ÖyLe San.. Tamamen Güsel'dir Kesinlikle CS' Sistemini Felan Degistirme Degir İndirip Bakmadan Konusmayın:@:@:@

indirmeyin sakın oyunda zıplayamıyon optionda ki herseyi dewre dısı bıtaqıyor basım belada sildim gene olmadı cok uyuz bisey :S

beyLeR cfg en fazLa 2 mb oLuR meseLa bu arkadasın cfgsı 40 mb ıcınde hep aynı komuTlLaR vaRdıR ama bence ıNdRımeyın Cs SısTemınız B0zabıLıR

iğrenç ötesi bi şey gerçekten

En Basta Bu Konuyu Açmakta büyük Bir Hata Yaptım cfg'hosuma Gitti ArkadasLar'la Paylasayım Dedim Sizin Yaptıgın Seye Bakın Saka gibi Cidden, asdasdas Sistem Cökecekmis,cfg,Yani Scripts Benim 40 MB Dedigim Sey.

indirmeyin sakın oyunda zıplayamıyon optionda ki herseyi dewre dısı bıtaqıyor basım belada sildim gene olmadı cok uyuz bisey :S

KullanMasını Bilmiyosan üstüme Atma Suçu..

Banned Kilit..

Yha Saka Gibi Banned Kilit der Ben Konu Acıyorum,Cfg Hosuma Gittigi İçin SizLerle Paylasıyorum Yaptıgınız SeyLere Bakın HArbiden Saka Gibi..

Arkadaşım içinde kaç tane dosya var sen onları birleştirde paylaş bize burada cfgyi birleştiremeyen arkadaşlarımız olabilir:S

kardes nasıl birleştiriliy0r !!

Ahanda soru geLdi işte xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri