sNukki.cfg_(GoD_v1_AIMM).cfg[40MB]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa. KardeşLer. ÖnceLikLe ßen Bu siteden indirdim yaptım süper bi cfg
öncelik
İndirdiginiz dosyadaki config aim userconfig ve fps cfglerini valve/cstirke içine atıyoruz
Snukki.dll Doyasını vaLve/cstirke/cl_dlls içine atıyoruz
ben gerilierlini oynamadım bana arkadaş dedi bunları yasp hs kralı olursun diye yaptım ve şuan serverda benden başka saglam kafacı yok. :) deneyin görün oyuna girdiginizde cfg oyoamatik yükleniyor kesinlikle models waLL sprites god dosyalarını elllemeyin yoksa işlemci hatası veriyor bnm dedklerimi yapın maçlarda pb de deatmacta kral olun ;) TavSiye Ederim.... Teşekkürler..

ya sxe engeller onlari boş yere yazma ailias hepsi giri girmez offonline dio alias

karde ss atımmı sxe engellemiyo tek şu models spirtes dosyalarını attım cstirk o zmn sxe attı sxe engellemiyor ss atım istiyosan

arkadaşim engelliyor demiyrm içindeki aliaslari kapatiyr sadece aim filan yok ailias var anladinmi onlari englelio bi boka yaramas bu cfg

alim xd 0zeLden msn weRirmiSin!

Paylaşımın için teşekkürler deniycem saol

aliasları kapoatsın kardeşim frapsdan video çekim gönderim sana nasıl aim kayıyor sen yapamıyosan yaPAYIORUM de şuna ayRıca bndan daha ii cfgler var ama bu cfgde aim var ;) oqq. Cfg kullanmasını biliceksin cs 1.6 ReddewiLe geL Max^Crossinq beni buLursun emT0ne` Max^Crossinq ReD3w!L geL beni bull

öncelik
İndirdiginiz dosyadaki config aim userconfig ve fps cfglerini valve/cstirke içine atıyoruz
ben gerilierlini oynamadım bana arkadaş dedi bunları yasp hs kralı olursun diye yaptım ve şuan serverda benden başka saglam kafacı yok. :) deneyin görün oyuna girdiginizde cfg oyoamatik yükleniyor kesinlikle models waLL sprites god dosyalarını elllemeyin yoksa işlemci hatası veriyor bnm dedklerimi yapın maçlarda pb de deatmacta kral olun ;) TavSiye Ederim.... Teşekkürler..

Tsk'ler Kardesim Ben Diorum Kullanmayı Bilmiosanız Üstüme suç Atmaın Die Kenidimde Kullanıorum=)..

az daha anlatım yapbide herkesten olumsuz cevaplar qelmıs... 10 dk var az daha acıkla y0qsa kılıt..

ßune Lan cFq DeiL MubaRek CounteR 1.9 ak ßune 38Mb

dosyatc'den upload edersen sevinirz...

Link bozk sanırm?

bosa denemyın . bu kadR efoR sarfettıkden sora b1lek calıısn...

Saol Cfg Kullanmayı Bilmeyenler Napsın Kardeş Tşkr

Konu Killit pLs 40 Mb cok Cs çökeR indiRmeyin pLS

ne attın bunn ıcıne be bı 40 mb sacma sapan cs'nın ıcıne edıcek ayarlar

saoL ama ındırmedım..

Saol arkadasım

cfg sende varsa farklı sitedn upload ed silinmiş ne olur

öncelik
ooooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri