Sizce Cs Oyuncunun En SağLam PLayeri Kim ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ScanneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En İyisi Benim :)

Birader O zaman Konuşmalarına Dikkat ediceksin tamam ? Bilmiyorsan Türkçeyi Git ders Al. Ne yazmışsın Örnek Senin Movie'ende de Aim VAR demişsin Ağır itamda bulunmuşsun,Madem Sana öyle geLdi o zaman yaz; Bana öyle geldi bilader Sende aim var yaz,Kesin bir dille Sende aim var diyemezsin. Kendi Duşuncelerinle, Varsayımlarınla insanları yanlış bilgilere Sevk etme .
Neyse Bilader Kapat Konuyu Ben Türkçeyi İyi Biliyorum Zaten.Ara Sıra Böyle Yanlışlıklar Olabilir.=)

En iyi pLayerLer TazManya Lightning qHiRech Sonrada Ben :D

~m0nArch.`wL - ve RahatS!z* <Dg> İkinizde Tartışmayı Bırakın Lütfen.Yakışmıyo Size Bide Moderatör Olucaksınız :)

diğer arkadaŞLarıda yazmadık ama herKes Kendine göRe iyi oynuo özeLLikLe bizim team :D

anam anam ne çekemeyen arkadaslar varmış len :D biride dior ventten ghost olduklarını soledıler lan sen kimsin ventimize mi geldin konusuon bot . yazmayın bizim adımızı bu konuya. yediremeyen kuyruk acısı olan arkadaslar cok malesef :D

aHA Bak sedat tAnju mertcan hatrlarsn beLkı ezik ghostu senın yediremiyosun ezik anca 3d ile king olursunz.

bunlar öle bırak daha konussun o valiente king yaa kesinlikle ghost degil bunlar furkan:D

Beyler Ghost 3D Tartışmasını Kesin.Herkes Kendine Göre En İyi Cs Oyuncusunu Yazsın Sadece.Tartışma Çıkmasın Lütfen

ßence ben :P

~~ Black * Star ~~ :)

ottamans bir Kinq and KasaP

cApsLocK forever beyLer....

RequaL <ak47> 4 Akre[p] <ak47> aKkAARR ;)

bencede ottomans. kb yn ama serhat ın teamı cekemiyorsunuz türkceLLin gücünden yararlanın her yerden cekiyormuş.Tanıdık birini wall ile baska sw ye sokuyorsunuz sonra moviesini yapıp ghos7 most bıraqın bu ayakları babacanlar eqmeğinize bakin hadiyin ii forumlar.

Ne AdamLar vaR bu tartışmanın sonu y0k ama Türk olması düşük bi ihtimal !

kafanmı guzel ********sunda yabancı bir adammı takılıyor :D

bnce ben dynax senınde kasısnı bılıorum ben er-tungous fazla konusma :D dua ed cs yi bıraktım bi ws atardık :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri