Sizce Cs Oyuncunun En SağLam PLayeri Kim ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ScanneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardesim türkce konusuyorum dimi benim adımı agzınıza almayın allah allah tamam sen kingsin en iyisin uzatmasana

ßence Dr0wsy. Kaan Yani :))

anam anam ne çekemeyen arkadaslar varmış len :D biride dior ventten ghost olduklarını soledıler lan sen kimsin ventimize mi geldin konusuon bot . yazmayın bizim adımızı bu konuya. yediremeyen kuyruk acısı olan arkadaslar cok malesef :D

aHA Bak sedat tAnju mertcan hatrlarsn beLkı ezik ghostu senın yediremiyosun ezik anca 3d ile king olursunz.

La 0nLarda adm mı 0Lm$ yaw =) ßen machLeSs * biLiRm ;) Cs a$qımın kRaLıdır yani .. !! ;)

VaLiente mi jok3r mı AdamLar Vent den ghost olduklarını itiraf etti siz uyuyun burdada msn görüşmeleri eklediler..

bana Göre Because ii kasıyor:) Tabi oda ghost değilse:)
Aynen o Adamlar 3D !

Valla bence en saglam m0nArch diye bi adam varmış öyle duydum çok kral diyolar :D:D

qüzeL pLyeR mi arıorsunuz ...
so dan onkolikler clanın bütün pLayeRleRi sadece oynuorlar ...

İyi player yok bence. Alayı cfg master benim tek bildigim tR0x`s var mutLu o def. kasıyor yoksa Jok3R*'miş falan hepsi cFg master def iLe kasan king sadece tR0x`s biLiyorum ...

Zaten heR caktımız qh0st k1nq dıo Bızı bıLen bıLır wallaha sız b0yle bana qhost dedıkce ben dahada qururlanıom qwewqe hLL bana ne kasarmısım bea

Zaten heR caktımız qh0st k1nq dıo Bızı bıLen bıLır wallaha sız b0yle bana qhost dedıkce ben dahada qururlanıom qwewqe hLL bana ne kasarmısım bea

ben bütün qhost kuLLananLarı sayqı ile anıorum kendini övecek başka bir yer buL .
...

ben bütün qhost kuLLananLarı sayqı ile anıorum kendini övecek başka bir yer buL .
...

wallaha ben kendımı owmem adam qelmıs yorumu atmıs bız neymıs qhostmusuz qweqwe adam wente qelmıs qweqw koptum yha harbı bızı ne cok cekemeyen war anlamıorum

valiente joker diye bişi yok ztn hero tur`cs clanı ghost master olmuslar artk ghost 4 hero.

[quote="~`Dynac|]ben :D :D :D :P[/QUOTE]

ßéncé ßérk :P :) :D:D

=) Şakasına Demiştim Tabiki Benden Saglam Oyuncular Var Ki Ama Hepsi Cfq Master =) Örnek Senin Movie'de Aim Var =)

İftira Atma Hem bu dünyada Çekersin Cezasını. Hemde Öbür dünyada Bu da senin Kulağına Küpe olsun . !

aimsin tabı raahtsız. ınkaar etme.

İftira Atma Hem bu dünyada Çekersin Cezasını. Hemde Öbür dünyada Bu da senin Kulağına Küpe olsun . !
İftira Değilki Kardeşim.Kesin Konuşmıyım Ama Bana Öyle Geldi =) Hadda Sana Demiştim Ya B Tunel Girdiğinde Adam karşına Çıkınca Birşey Oldu Sanki Orda :)

ben :D 1.5 ye yeni başladım 1-5 gidiyom :D

İftira Değilki Kardeşim.Kesin Konuşmıyım Ama Bana Öyle Geldi =) Hadda Sana Demiştim Ya B Tunel Girdiğinde Adam karşına Çıkınca Birşey Oldu Sanki Orda :)

Birader O zaman Konuşmalarına Dikkat ediceksin tamam ? Bilmiyorsan Türkçeyi Git ders Al. Ne yazmışsın Örnek Senin Movie'nde de Aim VAR demişsin Ağır itamda bulunmuşsun,Madem Sana öyle geLdi o zaman; Bana öyle geldi bilader Sende aim var yaz,Kesin bir dille Sende aim var diyemezsin. Kendi Düşüncelerinle, Varsayımlarınla insanları yanlış bilgilere Sevk etme .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri