Seni Seviyorum dedim / bende seni dedi ..

Hayatta unutamaycağımız en büyük pişmanlıklarımız pişman olurum diye yapmadıklarımızdır..!

Dış güzellik bir mağazının vitrini gibidir dikkat çeker evet ama mağazının içi boşsa kimse bir şey alamaz...

Erkeğin vedası devrim gibidir yenilikleri getirir. Kadının vedası darbe gibidir tüm güzellikleri bitirir.

Bazen susarsın.. yenilmiş sanırlar seni eksik ve yaramaz. Unutma susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz. . . !

Uyku probleminiz varsa; Bir sevgili bulun o sizi ayakta uyutsun.

Geçen gün doktora gittim kalbimde sen varmişsin haa! bu arada röntgende çok tatli çikmişsin !

Bak Güzelim Anama Baktığım Gibi Bakar ALLAH'a Taptığım gibi Taparım.Ama Dudağnda Ruj Arkanda Puşt Görürsem Benzin Döker Yakarım!

Haykırdım ama isyan Etmedim.AğLadım ama beLi etmedim Caresizdim ama Pes etmedim Sensizdim ama asLa sen den vazgecmedim.

Kelebek Gibidir Aşk. Peşinden Koştukça Senden Kaçar. En İyisi Bırak Uçsun Belki Hiç Beklemediğin ... Anda Gelip Omzuna Konar.

Hiç sordunuz mu'Benim için ölürmüsün' diyen sevgili'ye'Ben senin için ölürsem sen kimin için yaşayacaksın' diye?

Belki sıkıca sarılabileceğimiz bir sevgilimiz olmadı belki yalnızız. ama bilinsin ki adam gibi sevdiğimizdendir yalnızlığımız.

Insanın hayatındaki gerçekler yalanlarla gelenlermiş..! ben gerçeklerimle anladımki sana yalan geldim..!

Ağlayanı güldürmek ağlayanla ağlamaktan daha değerlidir!

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var

--------------------------------------------------------------------------------

İsterseniz yanlış düşünün ama her durumda kendi kafanızla düşünün.

Sadece Canım İsteyince Ölmek Elimde Olduğu İçin Yaşıyorum..
İntihar Fikri Olmasa Kendimi Çoktan Öldürmüş Olurdum (:

• ‎(TEKEL)inle tut beni (ALKOL)larına sar beni; n(EFES)ine muhtacım;(BİRA)n olsun bı(RAKI)p gitme beni

Dedim : Ah bu ne yangın bu ne derttir yar ..

Dedi : Yürek yareler içinde sarılırsa sar..

Özledin mi beni?” dedim..
Sustu...
Nefesini en derinden aldı ve "özlenmez mi" dedi..
“Git” dedim..
“Git”..
Ekledim; “Sen kaldıkça genişliyor bu dünya
ve ben kayboluyorum ucsuz bucaksızlıgında..”
“Hayır” dedi sertçe..
“Gidersem kahraman olurum kalırsam senin..”
“Küserim” dedim kırılgan cocuklugumun siteminde..
“Hayır” dedi gülerek..
“Küsmek susmayı göze almaktır
ama sen korkarsın kendi sessizliğinden ve susamazsın”..
“Gel” dedim o zaman sesim fısıltı gürültüsünde...
“Gel..”
... Durdu! ...
“Hayır” dedi...
“Gelirsem biter aşk..”.....

Yokluğum değiştirmiş seni.
En çoktα edebini !
Sen hαngi ellere kαptırdın ki kendini.
Oysα Ben ALLAH'α emαnet etmiştim seni.

Geri