Seni Seviyorum dedim / bende seni dedi ..

Aç mısın ? dedi.
- Hayır dedim.
Sen sormıcak mısın? dedi.
- Ömrümü yedin doymadın mı?? dedim. ...
Sustu

inci seviyorum dedim bende dedi.
İnci nefes alamıyorum dedim bende dedi.
İnci dayanamıyorum artık dedim bende dedi.
İnci ömrümü yedin dedim.
Sahi ömürlüktün değilmi dedi ?
Yok tek içimliktim dedim.

Sustu

Babama değerimi sordum;
dünyalar kadar dedi.
dünyanın değerini sordum;
beş para etmez dedi!

Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir..

Sevmek seviyorum demek değilyüreğinde hissetmektir.Ve aşk yanında olanı sevmek değilbazen gelmeyecek birini beklemektir

Bi sevgiyi ne kadar dısa yansıtırsan o kadar degerini kaybederonun için derim ki;seveceksen içinden sev...

İlginç ama bluetooth gibidir erkekler. Yanındaysan sana hep bağlı kalırlar Uzaklaşınca ise yeni aygıt aramaya başlarlar."

Bir yalan hangi amaç için söylenmis olursa olsun her zaman en kötü gerçekten daha kötüdür

Dürüstlük pahalı bir mülktür ; ucuz insanlarda bulunmaz.

"Keşke şöyle yapsaydım belki severdi" deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ? Akıl işi değil gönül sevdimi gerisi bahan

Gerçek dost; Düştüğünde sana yardım eden değil Seni düşürmemek için düşmeyi göze alan kişidir..!!

Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıklıkları değil yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır..

Güzeli Güzel Yapan EdeptirEdep ise Güzeli Sevmeye Sebeptir.

Arkadaslık Bazen Bir Çiçeğin Büyüdüğü Kadar Uzun Bazende Kısadır.. Ama Önemli Olan Yenisini Bulmak Değil Var Olanı Yaşatmaktır..

Sen hayata ne verirsen hayat sana senin verdiğini geri verir ben hayata ne verdim bilmiyorum ama hayat bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi... ♥

Kalbi kırdıktan sonra gelen özür doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. 'İhtiyaç kalmaz' ..

Körden değil Nankörden Yüzsüzden değil 2 Yüzlüden Tipi bozuktan degil; Sütü bozuktan kork!

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin!

Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen Gün gelir en sağlam yerinden kopar canın yanar.

Aşk bir futbol topu gibidir... Önce tekmeyi basarsın sonra da peşinden koşarsın...

Geri