-Schwarze Tod ` vs [Non] sıcacık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehmet6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki ben varken neden yenemediniz kasmadığım halde korktunuz sonra odaya gelip ts bastınız küfürü sevmediğim için karşılık vermedim + sonra vs dedim az delikanlı olsaydınızda vs atsaydınız yenilirsem Cs bırakcam dedim yemedi tabi :)

Başarılar eyvallah diyorum genede ..!

Türkçe'mizi katletmeyelim.

bunlar kim pikhacku dünkü cocuk ne oldugu belli 1 sene önce frag nedir bilmezdi tw versene koç atar yapacagına tarafsızım ama gl.

pikachu yine acmiş :D ezme konusmasından belliydi zaten :D

Küfür içerik yorum editlenmiştir..

qL kardaşlarıma .

Mesajımı Editlemenizdeki amaç öğrenebilir miyim ?

PİKA PİKA PİKACHHUUUUUUUU

qene açmış yardırmış :):):)

SOnu kanultoOOOO :):):)

ÇAKma kinq bile olamazlar cunku adamlar POKEM0n....

:):):):)

Hiecli master PikacUUu ve alayı BOTLAR :)

1 no kufur beyler sımdı beyler back pij benım cocukluk arkım bu konuya yorum atmıs hayır eser yorum atmadı noıx ıbo attı o yorumu ıbo bırdaha kımsenın uyelıkle gırıp kendını yuceltme kendın ol unutmakı benle atacaktın wsyı son anda vazgectın ;)

spy devil sen radion fatih misin sendemi yoksa bu mactaydın?

1 no kufur beyler sımdı beyler back pij benım cocukluk arkım bu konuya yorum atmıs hayır eser yorum atmadı noıx ıbo attı o yorumu ıbo bırdaha kımsenın uyelıkle gırıp kendını yuceltme kendın ol unutmakı benle atacaktın wsyı son anda vazgectın ;)
ghostcu eziklerle ws atmıyorum bilmem anlatabildimmi sakladıgınıda biliyorum :) ama herkes biliyor ne halt oldugunu.
gereksiz post kasma istersen.

ha sercan editlememin sebebi konuyla alakasız kardeşim kime sorarsan sor. maçta Non & Schawerze Tod 2 team var koydugun editlenen video başka maç o yüzden yani ..

ben o macta degıldım ama olsaydım senı aglatırdım sadece aglamakla kalırdın rahat ol hıle dıyosanız hltv uplayında mıllet ızlesın

yav bırakın sercan non clanı koruyor ama koruma cunku ayko dg harıc alayı bot ben tw verecem dedım wsde hakemlerde olcak dedım ıbo goz onune getır atmak ıstedıgınde pm salla yeter

Tartışma yaratan kişi ve konuyla alakasız yorumlar otomatik tarafımdan silnir haberiniz olsun..

fatih çok kralsan lan game gelirsn atarız tabi ankarada dayak yemezsen ? Herkes senden nefret ediyor :D Başarılar Scharzwe Tod Teama :)

ankaraya sık geldıgmı herkes bılıyor hatta sanches cagrı kes sadece watch nurdem team teamıyla oldugumuda bılıyor rahat ol sen :D

Peki ben varken neden yenemediniz kasmadığım halde korktunuz sonra odaya gelip ts bastınız küfürü sevmediğim için karşılık vermedim + sonra vs dedim az delikanlı olsaydınızda vs atsaydınız yenilirsem Cs bırakcam dedim yemedi tabi :)

Başarılar eyvallah diyorum genede ..!

ws atalım hadi dedim cevap gelmedi socl dedin tamam dedik bekle sw buluyorm dedin hala ses yok ?

sen kimsin +16 :D real nick ver ona göre dedim ki o kadar kingseniz vs dedim tamam dediniz socl dedim siz dediniz ne socl u k.o :D dedim oynayan her türlü oynar yusuf yusuf ses soluk çıkmadı yeme bari Record mu koyuyum illa..

noix çok kolpa bi adamsın .. ts nize geldik maçdan sonra ilk kendi adamınız küfür etti bunu sölemiyorsun.. sonra ws istedin tmm dedik ama socl dedin tmm dedik sw bul dedin sen bul biz nerden bulak dedik sen tmm buluom dedim ses çıkmadı... hile dediniz anında tw verelim dedik bunu odadaki herkes bilio ip yi verdik biriniz bile şifre istemediniz girmek istemediniz burada hile diosunuz sizi gece gündüz sabaha kadar ezeriz

altug ben. atalım demiştim sw bul socl , sen dedin tmm bekle buluyorum. bekledik 2dk o ara bi admin geldi sana atmamak icin bahane cıktı arada kaynadı gitti .. ;)

Geri