-Schwarze Tod ` vs [Non] sıcacık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehmet6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya gurur hayatı yalan bunun boşversene yukarda bi ton şey saydım bütün şeyleri kendine yoruyo kolpanoix

1 kerede aqlamayın be oo myy qodd :D benı bılen bılıyor sıze qerek yok Lampardmısn nesın sen her konuya atlama sana ne tw werecem turnuvada tw werdık bıse buldularmı yok herseye qhost demeyın oynamayı bılmıyonuz susun bu non teamına uyarıydı hemen herseyı ss koymasnlar

ama yusuf elvan sıze kac kere acıp yardırıyonz yapmayın sole acmayın yardırmayın :D aglıyolar ıste yazık :(

Aç ve yardır aç ve yardır :)

Aq başka çözüm yok...

Seni seçtim en aptal pokemonum olan PikaÇuuuu ve kerikeçimoLLLLLLLL

Fake 5 i yenmısLer nası sevındıLer bu schwarzeLer asdasd pıkachu pıka pıka :D Ayrıca Dont sk aLmısLar korktkLarndan asdasdasd :D Nukeye qeceLm dedk hemen sovmeye basLadı bu Scwarzhe tot mu sıcıvarze mı herneyse nukede kaçış niye diye sorcaktm da sormaya qerek yok d2 de yendıler cnku cok sevındıler bıda yenemeyz korkusu botLar :)

ahahaha fath kanks bunlara acmaya qerek yok daha adamı arkadan vuramıyorlar ooo myyy qood :D:D:D:D noıx sen yada baskası farketmez sızle sabaha kadar mac atak belkı 1 kere berabere bıter :D:D

fake 5 dio :) lampardmısın gerrardmısın ne b.ksan sen o abiciklerine sor bakalım fakemiymiş...dont sk ları almadık biz sadece onların tag nicklerini aldık senin abiciklerin bizle maç atmadıkları için bak gördü abiciklerin verdik ellerine oo my goodd diorum sadece qh dienede anında tw veririz sıkıntı yok bizde rahat olun botlarr.

Koçum ben r0uLsticq Sabaha kadar atsanız bı kere yenersnz dıonda bıraz once mac attık d2 de t de 10 - 2 ct de 3 - 6 nuke de 4 eL oynadık 3 eldır bıcak yedı adamLarn asLanım hadi yol aLın botLar :D:D adamLarn arkadan vuramyo daha hıle dedıLer kactıLar 4 - 0 ken nuke de bı macta 3 bıcak oLur mu ya yuh sizin qibi clana bot team asdasdasdas dasdasd:D

bizim real olmayan teamla maç attınız adamları 4 farkla yenebildiniz bu sizin rezilliğiniz .. Bizim clanda oyunculuktan daha çok adamlık önemli sizden ii oynamayabilirler ama adamlıkları size quit attırır rahat ol... işte bu sizin başarınız sevinin bol bol

Başarılar.

1 kerede aqlamayın be oo myy qodd :D benı bılen bılıyor sıze qerek yok Lampardmısn nesın sen her konuya atlama sana ne tw werecem turnuvada tw werdık bıse buldularmı yok herseye qhost demeyın oynamayı bılmıyonuz susun bu non teamına uyarıydı hemen herseyı ss koymasnlar

Adam aLtuq açılın beyler :)

qL & Başarılar.

Kocum bızım reaL 5 le atmadan net bılqınıne ss koyan sızsınız sımdı bana fake teamımızı yendınız deme kendın fake teamı yenıp ss koyupta bu adamLıqına yakısmaz tmm mı akıLLı oLun

r0uLsticq

Tartışma görmücem başarılar..

Geri