-Schwarze Tod ` Vs Homeland [Homelandın sxe'den sonraki kaderi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende sana diyorum ki erkek değilsem sen nasıl geldin dünyaya ?
Dostummm amaaa neden agzını bozuyosunnn gerçekleri duymak acıdır .s dost acı soyler der ama dostların sana bişey dememiş belliki dostuda geçtim annen baban hiçmi bişey demedi .Ama dur ya baban napsın adamcagız korkuyor oglundan söz acıldıgında pardon kızından dicektim pardon yaaa .s
bu konuları cok merak edıyosan annene bi sorsana sen nasıl gelmişsin dünyaya annende bi hatıram var elinde bi cd olcak kopyasını vermiştim o günün azcık izle sana zahmet olcak.

üfff bebe senlemi uğraşıcam ya. büyüde gel karşıma.

bak ekmeğine konuyu kirletme.

büyüdemi gel karsıma ??? lan sen önce erkek olda cık karsıma lama lamaaaa ben sustum ss ler konuscak bırazdan sana ozel.

MERAKLA BEKLİYORUM SS LERİ AMA MÜMKÜNSE SXE 12.1 SÜRÜMÜNDEN SONRAKİ ATTIGIMIZ SS LER OLSUN BİLİON ONDAN ÖNCEKİLERİ ALMAYA TENEZZÜL BİLE EDİLMEZ KİMİN ELİ NADİRİN CEBİNDE FORMLARDA WALL İNDİRİO BİLİNMİYORDU BUNA DİKKAT EDERSEN SEVİNİRİM. BU ARADA SS ALMAYA ÜŞENİYORUM İŞİM OLMAZ DİYEN ADAMIN ARŞİVİ VARMIŞ BUDA ÇOK İLGİNÇ NEYSE BEKLİYORUM

arkadasım ben hıc bır zaman ss almam arkadas atıcak dedim clandan üsteki yazıları düzgün oku.

O KADAR GEREKSİZ POST KASMIŞSIN Kİ OKUMA GEREĞİ DUYMADIM KUSURA BAKMA ARKADAŞIM

Post kazan ben miyim arkadasım ? LamA LamA duyurmadıgı kısı kalmadı adamın post kasmaktan :D

tmm çapkın uzatma sende artık

red hafif salakmıısn olum benım nb ss koyma gibi bi niyetimde yoktu son 1 haftagirmedik nb bi baktık homeland clanı olarak bizim arkamızdan konusmadıgınız laf kalmamıs sevinçlerini tüm millete duyurmussunuz burda ss in uzatanda sensin hala suan? :D

Red bLack takımının 11 1 ezdiği maçta bile fragın eksi de ( 7 - 8 ) .. Pasifsin beLLi ama o kadar çok konuşuyosun ki bilmeyen adam king hakkını savunuyo der . ! forum paylaşım ortamıdır tartışma değil burada anlamsız altı boş cümlelerle insanları lafta mağlup etmekle uğraşcagına maçta adam vursan takımına daha çok katkın olur .. vesselam

Red bLack takımının 11 1 ezdiği maçta bile fragın eksi de ( 7 - 8 ) .. Pasifsin beLLi ama o kadar çok konuşuyosun ki bilmeyen adam king hakkını savunuyo der . ! forum paylaşım ortamıdır tartışma değil burada anlamsız altı boş cümlelerle insanları lafta mağlup etmekle uğraşcagına maçta adam vursan takımına daha çok katkın olur .. vesselam
helal olsun kardeşim benim saatlerdir su nb de bu adam hakkında anlatmaya calıstıgımı sen de 1 cümlede yazmıssın LamA senin ne oldugunu hıc bılmeyen bir adam bile nb ye baktıgında anlar nasıl bir pasif oldugunu.

ya çapkın sen ne boş ağızlı bi bebesin ya.

sen kimsin oğlum :S.

Bak ekmeğine abisi.

bebemi ? abisimi ? yaşım 20 diye 10 kez söyledim aklın kıt gibi cabuk unutuyorsun cocuk gibi. ben konuyu kapattım sureklı yorum atıp durma artık.

Geri