-Schwarze Tod ` Vs Homeland [Homelandın sxe'den sonraki kaderi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oyyy :D

Bana ezik mi diyosun çapkın ? ali abinle sizi ne kadar çok ezdiğmizi unuttun mu :(

Kazım sana gelince daha dünkü türemesin. Non'a dua et seni adam yerine koyan yoktu :D

Ağlayın tamam sxeden önceydi ss.

Ağla kaderine.

sxe den sonra olduqunu kendileri bizden daha iyi biliyorlar erdem sxe den önce olsa bunlar tw almadan çıkmazlardı maçdan :) ama tw falan istemediler qL dediler çıktılar sw den şimdi gelmişler burada kolpalık yapıolar sıkıntı yok kendileri bilio o yeter bize

Oyyy :D

Bana ezik mi diyosun çapkın ? ali abinle sizi ne kadar çok ezdiğmizi unuttun mu :(

Kazım sana gelince daha dünkü türemesin. Non'a dua et seni adam yerine koyan yoktu :D

Ağlayın tamam sxeden önceydi ss.

Ağla kaderine.
bi saniye bi saniye sen kimsin moruk ? Ali abi kim ? Neyin kafasını yasıyon sen ? Hayal görüyon ayak üstü ateşin çıkmıs senin benim ali diye bi tanıdıgım yok oyunda + helede abi he millete kendini buyuk gostermek için ortaya aslı olmayan laf cıkarma. Ali dediğin adam kim reali ne gidip bi soralım bakalım o beni ben onu tanıyormuymusum :D hayatımda seninle maç dısı ekstra her hani bir yerde 1 el oyun oynadıgımızı hatırlamıyorum.

bi saniye bi saniye sen kimsin moruk ? Ali abi kim ? Neyin kafasını yasıyon sen ? Hayal görüyon ayak üstü ateşin çıkmıs senin benim ali diye bi tanıdıgım yok oyunda + helede abi he millete kendini buyuk gostermek için ortaya aslı olmayan laf cıkarma. Ali dediğin adam kim reali ne gidip bi soralım bakalım o beni ben onu tanıyormuymusum :D hayatımda seninle maç dısı ekstra her hani bir yerde 1 el oyun oynadıgımızı hatırlamıyorum.

La sen ne bebeymişin ya :D archermaster batu lykia frherz :D bunlrla clanınız vardı ağlma bebe.

allahımmm lan asıl bebe olan sensin o dediğin clan biteli en az 1 yıl olmus hala aklındamı buda demek oluyorki bizleri örnek alıyorsun sen bizi yenince çok mutlu oluyosun :D allahın laması nıckınde harika tam yakısmıs harbi lamanın önde gidenisin bide ağlama dıyor cocuk sana harbi kıl oldum senın ınadına bütün arşivleri çıkarıcam sana özel konu acıcam buraya ( LamA LamA -- RED BLACK ) özel :D:D:D by forum kingi.

sizimi örnek alıyorum ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ya oğlum sen kimsin seni örnek alcam :D

ya iyi güldürdün beni amele :D:D

Çapkınmış suratına bok atsam yapşmaz amk o tiplemi çapkınsın :D:D:D

adam kral :) kendi teamıyla galibiyet yüzü göremiyo başkalarına fake gidio :)

yazık sxe'den önce akan homeland herkese yeniliyo :(

Eyvallah.

lan lama senın var ya harbi dıyorum yatıcak yerin yok amk salagı dalga gecmıs gıbı olmasın allahın zoruna gıtmesın o tipinle dalga gecmeyen adam kalmadı bana laf atıyor lan embesıl benı gormedn bıle daha hıc yüzümü gormedın bıle gelmıs o tıpınlemı capkınsın dıyor bız ADAMIZ ADAM ERKEGIZ BİZ sac sakal kupe takıp taksım meydanlarında gevsek gevsek konusup sonra sanalda asarım keserım delıkanlıyım dıye gecinenlerden değiliz REDBLACK kardesım hıc merak etme bugun yarın arşivleri cıkarıcam gorursun kendı teamımızle ezmısmıyız ezmemısmıyız .

lan lama senın var ya harbi dıyorum yatıcak yerin yok amk salagı dalga gecmıs gıbı olmasın allahın zoruna gıtmesın o tipinle dalga gecmeyen adam kalmadı bana laf atıyor lan embesıl benı gormedn bıle daha hıc yüzümü gormedın bıle gelmıs o tıpınlemı capkınsın dıyor bız ADAMIZ ADAM ERKEGIZ BİZ sac sakal kupe takıp taksım meydanlarında gevsek gevsek konusup sonra sanalda asarım keserım delıkanlıyım dıye gecinenlerden değiliz REDBLACK kardesım hıc merak etme bugun yarın arşivleri cıkarıcam gorursun kendı teamımızle ezmısmıyız ezmemısmıyız .

Haklısın ben sanaldan takılıyorum :D

Acaba yanımda böyle konuşabilirmsn merak ediyorum :D

Ben sanal erkeğim gel bide seni görelim bizim buralarda :)

helal olsun kOClarıma bak hele helal koclar yakısır ! ah bıde temız oynayabılsenız yanlıs anlamayın sozum hepınıze deıl maestro gardasıma .ha bu arada lama luma tıpıne sokam amk saplagı

he he haklısın .

Sendemi tek kaşsın laf attığına göre ? :D

helal olsun kOClarıma bak hele helal koclar yakısır ! ah bıde temız oynayabılsenız yanlıs anlamayın sozum hepınıze deıl maestro gardasıma .ha bu arada lama luma tıpıne sokam amk saplagı

ahahahah amk saplagı :DD:D: oyle ya<zmıs ayıp utan bıraz onuda allah yarattı

gl başarılar kardeşim :)

Haklısın ben sanaldan takılıyorum :D

Acaba yanımda böyle konuşabilirmsn merak ediyorum :D

Ben sanal erkeğim gel bide seni görelim bizim buralarda :)
varya hayatında ilk kez dogru konustun lama tebrık edıyorum senı adam sanıpta hatta seni erkek sanıpta seninle erkek erkege konucaksak bi tane adam tanımıyorum ben az dur sabret ss ler gelcek.

varya hayatında ilk kez dogru konustun lama tebrık edıyorum senı adam sanıpta hatta seni erkek sanıpta seninle erkek erkege konucaksak bi tane adam tanımıyorum ben az dur sabret ss ler gelcek.

Adam olmasam erkek olmasam sen nasıl dünyaya geldin peki ? :)

Dostum sen hala kendini erkek mi sanıyosun .s

Bende sana diyorum ki erkek değilsem sen nasıl geldin dünyaya ?

Geri