Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Su dökme ardımdan, ayrılık yeşermesin...!" İbrahim Tenekeci

Duy beni Rabbim, kırık bir kalp, en iyi parçam!

<<Ben Johnson>>

Sen mi güzelsin yoksa beklemek mi ? Sanırım şansın bile yok, Beklemek tabiki ! ama yalnızca seni..
//
William Shakespeare /

Ve yavaş yavaş, artık hiçbirşey, o zamanlarda ki gibi olmayacak....

{ Gülse Birsel }

Yalnızlık
Paylaşılsa yalnızlık olmaz…

Özdemir Asaf

Kabul ediyorum: En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi kendim gibi sanmamdı. . . ![Paul Coelho]

İnsanlar yalnızca konuştukları şeylerden değil, sustukları şeylerden de sorumludurlar.

<<Uğur Mumcu>>

Telefon rehberi mutsuzluk verir insanlara, dost diye geçinip, en zor anlarında aramayan sahtelerin yazılı belgeleridir aslında.. Ceyhun Yılmaz

Günü geçmiş günler satmışsın günsüzlüğüne

Dön gel oruçlarından , bir suskunluk borcun kalmış

Adressiz bir gün daha geçmiş kapından
...
Bir kendine harammış iyi yanın...

K.T

Sana, senden daha fazla üzülen birine 'anne' demiyorsan eğer;

sevgilin o kişidir işte .

<<Aziz Nesin>>

Seni seviyorum demek ruhun ve bedenin bütün zerreleri zikre susamışken,söylenmezse ölmek demekti.Söylemem değildi mesele,söylemezsem ölmemdi.Biri,birisine seni seviyorum dediğinde fikrimce yer ile gök titrerdi...

<<Nazan Bekiroğlu>>

Erken yatana Tavuk ,Çok çalışana İnek , Aklını kullanana Çakal ,Kıskanmayana Domuz denilen bir ülkede yaşamak çok zor...
.[Cemal Safi

Otobüste platonik aşka yakalanıp.. otobüsten inince aşk acısı çeker Türk Genci .

Cemal Safi

Neden ağladığımı bilmiyorum, diyorsun
Çünkü birşeyler değişiyor içinde
Kendini ikna etmiyor düştüğün b...oşluk
Bildiklerin başkalaşıyor gözlerinin önünde
Yabancılığı öğreniyorsun...Murathan Mungan

Kαhpesi lider olur yalakası milyαrder. Bizim gibiler hep mücαdele eder. Diyeceğim şu ki kücüğüm: 'Büyüme hαyαt seni de siLer'
( Yusuf Hayaloğlu )

Pervane onun etrafında dönsün, pervane o ateşi görsün, sonra aşkının farkına varsın.. [''İskender Pala'']

‎''Çekemezsen gülün nazını ne dikene dokun ne gülü incit / Sahrada mecnun değilsen,ne leyla`yı çağır,ne çölü incit..." [İskender Pala]

romantikler, yanlızlıkta böyle güzel söz etmişlerse; yanlızlık gerçek acıları oldugu, katlanılamıyacak acı oldugu için sözetmişlerdir...(Albert Camus )

Eğer karşındaki kişi kadınsa, yapacağın hamleyi iki kere düşünmen gerekir. Çünkü o hep bir adım öndedir..
[Dostoyevsky]

Sağ elinde sevgilin varken, Sağ cebinde çalan telefona sol elinle uzanmaya çalışmaktır bazen aşk ..

[Sunay Akın]

Geri