Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Artık gelecek planlarımı hayattan gizli yapıyorum.
Sanki hayat,işini gücünü bırakıp planlarımı bozmak için herşeyi yapıyor.

Oğuz ATAY ^^

Hiçbir şey için benimdir deme, sadece de ki; yanımdadır. Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder daima seninle kalır. . . ! Hz. Mevlana

İpodunda hiç dinlemediğin, sırası gelince geçtiğin parçayım..Ne dinliyorsun ne de siliyorsun!..

"Küçük İskender"

Düşenin dostu olmaz' derler kimileri.Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi."
(Cemal Süreya)

‎'Yağmur herkese yağar
Ama çok az insan tutar yağmurun ellerini
Onca şarkı, onca film, onca roman
Ama sevmeye yetmez herkesin kalbi..'

...<<Murathan Mungan>>

Belleği vardır yaraların

kapandıktan sonra da işleyen...

<<Murathan Mungan>>

Ağlama sakın çocuk, ağlama!Korkmayana zarar gelmez bunu bil...Sevgini hep söyLe saklama aklından korkuyu, gözlerinden yaşı sil....

<<Canan Tan / Yüreğim Seni Çok Sevdi>>

Yanımda olsan..
Ve sarılsan bana!

"korku" kelimesinin sadece adı olsa..
...
{Kemal Pekşeker}

Tenine dokunabilmek mi? Haşa!

Gözüm, göz menziline girsin yeter.

Hadi düş düşlerime...
...
Tutmayana 'aşk' olsun... SUNAY AKIN...

Hiç kuşkusuz, kopuk bir düğme dikercesine yepyeni bir hayat kurulmuyor.....

Henri Charriere

Aşk karşılıklı olmak zorunda değil sadece; "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşk bu işte. [Can Dündar]

Sen Aşk nedir bilmezsin beni sevmedin ki.. Ağla ağlayabildiğin kadar, bütün güzellikler sende aşk bendedir... Ümit Yaşar Oğuzcan

Geçtiğimiz yollarda kaybettiklerimizin bize en büyük kötülüğü,kendilerini tekrar tekrar hatırlatmalarıdır.Bir kere kaybetmekle kurtulamadığımız şeylerdir.Yoklukları hayatımızdaki varlıkları haline gelir.Hep,ama hep hatırlarız.Ne biçim kaybetmektir bu?
''Murathan MUNGAN''

‎''Unutuverdi nedense birdenbire ahali,,
avare ruhlara rüzgarın üflediği aşk ateşinin yakılış biçimini..''
(Fettah Köleli)

Biz başka severdik o sebepten başka sevemedik... Nazım Hikmet

Düşün, kör, sağır ve dilsiz çölde gidiyorlar ve sağır ölüyor. Dilsiz, köre sağırın öldüğünü nasıl an...latır? Seni sevmek, sadece dilsiz kalmak değil, dilsizin böylesi olmak işte !

Adam Fawer

‎'Aşka inanmam ve asla ağlamam' dediğin halde, başını yastığa koyduğunda aklına o gelip, gözlerin doluyorsa, aşıksın işte.. Can Dündar.

Gözleri sürekli gözlerindeyse sana olan merakındandır;ama gözlerini senden kaçırıyorsa,o gözlerde sana ait birşeyler vardır...!DOSTOYEVSKİ

Zarifoğlu yürürken ardında kendi ayak izi değil de ümmetin ayak izi çıkıyordu.

- İbrahim Tenekeci-

Allaha bizleri ölümle tedavi ettiği için şükretmeliyiz yoksa hepimiz hırs kanseri olurduk [İbrahim Tenekeci]

Geri