Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Şair memleketinden uzak, hasretlerle delik deşik, etrafına dalgın baktı... Nazım Hikmet

Kadınlar duyduklarına aşık olur, Erkeklerse gördüklerine. O yüzden kadınlar makyaj yapar, Erkekler ise yalan söyler.

Cemal Safi

Gerek
yok otopsiye, ikimizin cesedini çıkarsınlar yanyana ve baksınlar
bedendeki yar'a izlerine.O zaman belli olur kim daha çok sevmiş! Oğuz
Bal.

Ruhların dökümü, madenin dökümünden bin kere daha zordur... Nazım Hikmet

Bana göğüs kafesinden çekilmiş bir röntgenini gönder sevgilim.. Nereye başvursam, ikametgah belgesi istiyorlar..

Gökhan İnesi

Bir anlam gelse, Ne varsa alsa gitse...
Özdemir ASAF

Zifiri karanlık da, bugün ne kadar güzelsin demek bile senin bana seni seviyorum demenden daha inandırıcı olurdu herhalde Cezmi ersöz

Bαbαm bαnα dediki; bαnα ettiğini evlαdındαn çekersin. Bαbαmα dedimki; bαbαnα yαpmαsαydın benden çekmezdin.
[Dylan]

Şimdi biz neyiz biliyor musun?
Akıp giden zamana göz kırpan yorgun yıldızlar gibiyiz

murathan mungan

Beklentisi yüksek olan kadınların yalnızlığı daha koyu oluyor. Ummak ve beklemek kadınlığa verilmiş iki cezadır.

murathan mungan

Gerçek bir ressam en sıradan şeyler karşısında en sıra dışı fikirleri üretebilen kişidir.

Salvador D.

Seyahatta cam kenarı sanki yalnızların yeridir. Çünkü aslında orası, başını koyacak omuz bulamayanlar içindir..
.Can Dündar

İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir ! [Paul Auster]

Sevgili bir başka güzelsin bugün.. Pırıl pırıl ay gibi gülüşün.. Güzeller bayram günleri süslenir,seninse bayramları süslüyor yüzün..
Ömer Hayyam

Öyle pek özenmiyorum üstüme başıma..Ne geçerse elime giyiyorum.
Sen yoksun ya ‘’güzel görünüyorsun’’ demesinler istiyorum..
Sen tutmuyorsun ya elimi cebimden hiç çıkartmıyorum..
Kahraman Tazeoğlu

Ben.. ben seni çoktan affettim,sen.. sen sevdanı helal et...!

Kahraman TAZEOĞLU

Duydumki böbreğinde taş varmış sevgili. . . Kesin kalbinden düşmüştür...
Küçük İskender.

insan yüzlü pek çok şeytan var, her ele el vermemek gerek ''

Mevlâna Celâleddîn-i RUMÎÎ

sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine,! gözlerine baktığında erimektir içten içe,! ellerini tuttuğunda titremektir tüm benliğinle,! hatta sarılamamaktır utançtan, çünkü utanmaktır sevmek aslında... ''

Can YÜCEL

sen...
pardon siz demeliydim...
siz kaç yüzlüydünüz...
ben yanlışlıkla hanginizi sevdim... özdemir asaf...

Geri