Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Adresim oldun benim biliyorsun değil mi?

CEMAL SÜREYA

Seveni mahçup etmedik ama sevdiğimize, kendimizi sevdiremedik. Çünkü; ya sevmesini bilmedik, yada haddinden fazla sevdik. [Yılmaz Erdoğan

Bazen önemli olmamalı gidecek olan ya da gelmeyen. Çünkü bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden.

( Nazım Hikmet ran )

Son karesi gibi Red Kit'in batan güneşe doğru sürerken atımı.. ''Kal' demeni bekliyordum ama sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı... Sunay Akın

Yine de çok seviyorum seni; sabah aydınlığıma koca bir " iyi akşamlar" bırakıp gitmene rağmen..olsun..seninde bu çorbada acın bulunsun. Kahraman Tazeoğlu

Bayram nedir ki dedim kendi kendime. Bayram bir ömürdür ben gibi bir deliye ...iyi bayramlar..Can Yücel

Çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var
Öyle vahşi bir tad ki dayanılır gibi değil,Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil.
Çünkü ayrılanlar hala sevgili.

Atilla İlhan..

Bir kalbi kırdıktan sonra özür dilemek fayda sağlamaz. Çünkü; 'Telafisi olmayan şeylerin, izahı gereksizdir.

[ V.Hugo ]

Oyuncağın kırıldı diye üzülme çocuk.. Büyüyünce kalbin paramparça olacak.

[ Cemal Süreyya ]

Bazen kırdım, çoğu kez kırıldım ama ben hiç kimseyi kaybetmedim, sadece zamanı geldiğinde vazgeçmesini bildim'. [Can Yücel]

Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni !..Söyle ne zaman okunur burda ezan ?..Bir yudum su gibi özledim seni...*
can yücel..

Ah o tipine kurban olduğum ... Birde tipine yakışır bir yürek taşısaydın...

/ K.İskender/

çoğalmak neyse ne azalmak zor... Atilla İlhan...

Her yürek sevebilseydi eğer ,Ayrılık hiç olmazdı.Her seven yürekli olsaydı zaten 'aşk' bu kadar basit olmazdı.
CAN YÜCEL

Her ilin plaka kodunu ezbere bilip, Özel günleri unutabilen zeka kapasitesine sahip insana Türk Erkeği deniliyormuş. CAN DÜNDAR

Küçükken annem, yerde ekmek görünce: 'yükseğe koy kuşlar yer' derdi. Sevdiklerimizi hep yüksekte tuttuk, acaba kuşlar mı yedi ?
[ Can Yücel ]

İnsanoğlu hayatta o kadar acı çeker ki, canlılar arasında yalnız o, gülmeyi icat etmek zorunda kalmıştır." F. Nietzsche

Büyük büyük savaşlardan çıkıp kendi evime dönmeye benzer, sana gülümsemek...

Özgür Gümüşsoy

kar kesti yolu sen yoktun....oturdum
karşına dizüstü seyrettim yüzünü gözlerim kapalı. gemiler geçmiyor
uçaklar uçmuyor sen yoktun. karşında duvara dayanmıştım konuştum
konuştum konuştum ağzımı açmadım. sen yoktun, ellerimle dokundum sana
ellerim yüzümdeydi. ( NAZIM HİKMET)

Geri