Şair ve Yazarlardan, kesitler.

‎'Dokunsan donacağım, içimde intihar korkusu var...' [ Ahmet Kaya

Pardon,
Sabahtan beri dünyayı çınlatıyor,hayalinizi kaça kurmuştunuz ?

Gökhan Özcan

Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız.
Abraham Lincoln

O kadar yoruldum ki artık hayattan.. Yoldan geçen bir taksiyi cevirip; ''uzaklaşan hayallerimi takip et '' diyesim var.. Ceyhun Yılmaz

Şimdi yoksun diye krallıktan alıp soytarı yapacak değilim seni. Soytarılar gülümserken en çok kralına küfrederler. Seni hala gülümseyerek anıyorum sevgili…
Kralsın…

Ezgin KILIÇ

Usandım boş yere hep gitmelerden..., gelmelerden...; Bırakın uyuyayım...,
yandım kelimelerden! ....
Necip Fazıl Kısakürek

Biliyorum "yarın yeni bir gün doğacak" hikayeleri,in******ı kanatır en çok..O yüzdendir sadaka vaatlere tenezzül etmeyişim.. k.t

Ne var yani,benimde özel güçlerim var.
Mesela bazı insanları gözümde büyütebiliyorum.

Ceyhun Yılmaz

yani kendini kaçırır mı hiç insan
yine kendi içinden !

Murat Çelik / Aşkın Elif Hali

Hepimiz varoluşumuza bir anlam ararız. kundak ile kefen arasındaki şeyin adı ömürdür, hayat değil. hayatı biraz da kendimiz yaparız.”

Murathan Mungan

İçimden dedim,'gömülü bir ırmağın yalnızlığıdır bu.. Beraber yürüyelim olur mu?" İbrahim Tenekeci

Uykum gelsin diye "koyun" uykum kaçsın diye de hayatıma giren "öküz"leri
sayıyorum... (Sunay Akın)

İlim öğrenip de amel etmeyen kimse, çift sürüp de tohum ekmeyen kimseye benzer... (Sadi-i Şirazi)

Garip değil mi? İnsan hep αşk αcısı çekmekten yαkınır aslında, Peki hiç mi αşk αcısı çektiren yok αrαmızda..

Cengiz Aymatov

Yalnızca
ölmekten korktuğu için yaşayabilir mi bir insan?"

Suç ve Ceza

Ateistin her düşüşünde -Allah- dediği gibi sayıklıyorsun ismimi... K.İ

Sana hep diyordum da "biz" olmak nasıl bir şey diye..
Kalbim aynı isimi tekrara başlayınca öğrendim sevdiğim..

Artık "kim o" sorunun yanıtını bile böyle veriyorum..
...
"Açın.. Biz geldik.."

Kemal Mutlu..

Son bir umutla sana sarılıyorum sevgili. Dünya nereye giderse gitsin, bir tek sen kaldın bu kentte, bir tek sen kaldın içimdeki iyilik yüzünden utandırmayan beni. Ben bu dünyadan kaçtım ve gidecek başka yerim yok. Burası içimi kanatarak hızlanan bir kent. Bir yanım ölüm, bir yanım sen... Sevgiliysen tanı beni, bil öyLe...yse...Dediğin gibi, daha fazLa yabancı ölmek istemiyorum sana...

CEZMİ ERSÖZ

İlk söz ağrım..
Sen iyelik eklerim,yürek eşim,ahir arkadaşım ! / ÖzgürGümüşsoy.

seni korkmadan, ürkmeden, bütün bilinmezliklerinle sevseydim, benim için ne bu hayat, ne de kuralları böylesine önemli olmazdı. özleminle sevgini aynı anda yaşardım. içimdeki sevgini anlayabilseydim işte o zaman okuduğum bütün kitapLar beni kendimle buLuştururdu...ve durmaksızın geleceğine aşık olurdum...durmaksızın ge...leceğime...sana ve bu dünyadaki yabancılığıma hep aşık olurdum...

CEZMİ ERSÖZ

Geri