Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Asla bir salakla tartışmayın. Çünkü dışarıdan bakanlar, hanginizin salak olduğunu anlayamayabilir.
[Dylan]

'Geçmiş' yaşanmışlıklarınız hala canınızı yakabiliyorsa; 'Geçmemiş' demektir..
[Can Dündar]

İyi bir kalça sahibi olmanın. İyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla pirim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey ileri gitmez..\\ Can Dündar

Anlatabilsem sende neler gördügümü, kimse inanmaz hayal derdi.
Bilselerdi sende neler gördügümü, yıllarca hayal görmek isterlerdi..

\\ Murathan Mungan

Cicim ayları" dediğin, ilişkinin fragmanıdır. Ve en güzel sahneler fragmanda gösterilir, filmin gerisi ise vasattır.. // Dylan

Her yeni aşkta kandırdın beni gönül. Hepsi Güneş kadar sıcaktı ama. Hiçbiri yoktu yanımda geceleri. Acı bana artık gönül. Ben vazgeçtim sevmekten. Biraz da sen üzül (Ceyhun Yılmaz)

Ben senin en çok bana yansımanı sevdim
Ben de yeniden var olmanı,benimle bütünleşmeni
Mertliğini,yalansızlığını,dupduruluğunu sevdim
Ben seni sevdim,ben seni sevdim,ben seni...

Ü.Y.O

Bir sabah sen uyurken. Şiirimle uyandırmak istiyorum seni. Uykumda yazdığım. Rüyadan gerçeğe. Bu hayalle çağırınca bak gözlerime...(Günaydın)
Ceyhun Yılmaz

Aşk iki kişiyle oynanır ve iyi olan kaybeder.."

Metin Üstündağ

Yemek koyulurken, "bu kadar yeter" dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye 'anne' denir. Ve o herşeye değerdir.
[Oğuz atay]

BuqünLèr dè akLıma qèLèn başıma qèLiyor nèdènsè,birdè qönLümdèn qèçèn yanıma qèLsè kèşkè... (=
'Can Dündar''

boynumda
bana yargı yükleyenlerin
utançlarından yapılma mücevherler
~İsmet Özel

Öyle herkesi sevmeyeceksin...'Seviyorum' demeyeceksin ! 'Seni seviyorum' diyebilmek için gerekirse bir ömür bekleyeceksin. Can Yücel

Hep denir ya 'Ben arkandayım, sırtın yere gelmez' diye.. Ben almayayım, Yüzüm yere geleceğine, sırtım yere gelsin..
[Sunay Akın]

Yusuf dedi Züleyha sen benim evvel düşen şehrimsin ahir düşen şehrimsin Ezel düşen şehrimsin ebed düşen şehrimsin Yusuf dedi Züleyha; kalbim sen benimsin yalnız benimsinkalbin benseninim yalnızca seninim Yusuf" dedi Züleyha sen masumsun sen de bilirsin ben de bilirim Şu dört duvar şu sıkı sıkı kapalı kapıdöşemenin üzerinde ezilen sarı gülün yaprakları tanık ki suçun yok senin

Nazan bekiroğlu...Züleyha'nın gülümsemesi

Üzülmüyorum çünkü hayat yeni birşey öğretti bana:Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler,hiç sevmemiş gibi gidenlermiş aslında. Sunay Akın

Bu günlerde aklıma gelen başıma geliyor nedense, Bir de gönlümden geçen yanıma gelse keşke ..Can Dündar

Yenik gözlerinle gel.
Zayıf yanımdan vur sevgili.

Okan SAVCI~

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir..

M.KEMAL ATATÜRK ♥

Sonsuzluk İstedim Allahtan ! Sanırım "S" yi Biraz Sessiz Söyledim. Şimdi " Onsuzum.! Küçük İskender {Derman İskender Över}

Geri